5 tipů, jak upravit dlouhé vlasy

5 tipů, jak upravit dlouhé vlasy

Máte dlouhé vlasy, ale došla vám inspirace na rychlou a jednoduchou úpravu? Máme pro vás několik tipů na účesy, které si zamilujete.

Každá z nás někdy snila o dlouhých vlasech, ale ne každá dlouhé vlasy máme nebo prostě jen nevydržíme tak dlouho čekat. Takže teď budeme jen tiše závidět těm, které to čekání nevzdaly a pyšní se dlouhou kšticí. Máme pro vás totiž několik typů účesů, kterými hravě oživíte dlouhé vlasy.

Vrstvy

Střih, který se neustále vrací a téměř vždy je jisté, že bude vypadat skvěle, a to na všech typech a délkách vlasů. Takto sestříhané vlasy budou vytvářet iluzi delších, a hlavně objemnějších vlasů

Ofina

Jak v minutě změnit celý účes? Nechte si ostříhat ofinu. Je to skvělá záležitost, díky které vynikne váš obličej. Ano, chápeme, u delších vlasů je to velký zásah, ale zato ten výsledek.

Dlouhý bob

Pokud máte jeden den náladu na rovné vlasy, ale druhý den si je chcete natočit - delší mikádo bude pro vás tím pravým. Rovné vlasy dají vyniknout ostrému střihu, lehce zvlněné vlasy budou zase v této délce vypadat elegantně. Je jen na vás, s jakou náladou se vzbudíte.

Uvolněná

I když každý den není posvícení, na vašich vlasech to nemusí být vůbec znát. S dlouhými vlasy se přece jen dá dělat spousta parády. Vlasy můžete lehce zvlnit a vyčesat do nedbalého culíku a z každé strany odebrat jeden pramen, který necháte volně.

Doplňky

Asi nikdy víc nebyly v módě vlasové doplňky, jako je tomu právě nyní. Pokud tedy doma nemáte žádné sponky, čelenky nebo jiné poklady, je správná doba nějaké si pořídit. 

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram