5 způsobů jak nosit sako a nebýt nudná

5 způsobů jak nosit sako a nebýt nudná

Upřímně řečeno, není jednoduché najít sako, které by vám opravdu sedlo. Většina žen si myslí, že jim sako nesluší. To je ale mýlka. Stačí najít správný střih a máte vyhráno.

Klasika s džínami

Není nic jednoduššího, než obléct džíny, triko a sako. Vždy to vypadá úžasně a tato klasika nikdy nezklame. Pozor si však dávejte při výběru barevných kombinací. Budeme-li se bavit pouze o třech kouscích oblečení, zmíněných na začátku odstavce, mohou celkem tvořit pouze dvě barvy. Skvěle vypadá kombinace černých kalhot a saka s bílým trikem.

Součást kostýmku

Žena v kostýmku vypadá prostě báječně. V současné chvíli jsou trendy zejména ty kalhotové. Pestrou škálu jsme mohli vidět na filmovém festivalu v Cannes.

Triko s potiskem

Pokud milujete trika s potiskem, ale do práce se musíte obléct více společensky, nebojte se jej zkombinovat se sakem. Společenské kalhoty a sako ve stejné barvě a pod ním triko s potiskem není žádný problém ani v práci. Díky saku budete vypadat formálně.

Všechno v jedné barvě

Buďte celá v jedné barvě. Pokud se vám povede celý outfit do jedné barvy, vypadá to fantasticky. Od hlavy po paty v různých odstínech jistě zazáříte.

S košilí nebo flanelkou

Flanelové i klasické košile patří spíše mužské části osazenstva. Nemusíte se jim ale vyhýbat ani vy. Pod sakem vytvoří krásný casual look, který můžete obléct třeba do práce nebo na večírek. Pokud chcete outfit oživit, vyhrňte rukávy u saka a  přes ně ty od košile. Outfit oživte třeba teniskami.

 

pinterest.com, lookbook.nu

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram