6 nejvíce trendy účesů pro jaro a léto 2018

6 nejvíce trendy účesů pro jaro a léto 2018

Podle vlasové guru Christine Margossian bude v letní sezóně dámským účesům vládnout elegance a mladistvý styling.

1. Pořádný objem

Abyste docílila maximálního objemu svých vlasů, je třeba je po umytí vysušit a vyfoukat přes kulatý kartáč. Pomoci si můžete také kulmou, kterou doupravíte několik předních pramínků. Vlasů tak už můžete nechat nebo je třeba z boku hlavy připevnit pinetkou.  

2. Nápaditý culík

I tady byste svým vlasům měla dodat více objemu, aby účes působil plasticky. Lépe se vám budou stylingovat vlasy kratší, ale ozvláštnění culíku jistě vymyslíte i u těch delších. 

3. Vlasová geometrie

Velmi uhlazeného vzhledu dosáhnete, když si vlasy navlhčíte a potom zafixujete dostatečnou dávkou gelu či laku na vlasy. Aby geometrický výsledek byl perfektní, uhlazený efekt je nezbytný. Trochou hry s pěšinkami nízkému culíku nebo drdolu dodáte šmrnc.

4. Inspirace 80. léty

Další vlasový trend Christine Margossian slouží spíše k inspiraci. Pokud se ale ráda odvážete a na ples vyrazíte s extravagantním účesem, klidně tuto fotku ukažte své kadeřnici. Sama doma byste tuto kreaci asi nezvládla.

5. Uhlazenost a textura v jednom

Tento trend v sobě spojuje dvě různé textury - navrchu hlavy jsou vlasy přísně sčesané a uhlazené, po bocích naopak volné a svobodně vlající. Tento trend představuje ideální day-to-evening účes. Můžete s ním tím pádem jak do práce, tak na párty.

6. Falešný bob

Znáte ty dny, kdy byste se nejraději ostřihala o desítky centimetrů, ale vlastně o své vlasy nechcete přijít? Ideální volbou je vytvoření falešného bobu. Vzadu vám bude stačit pár pírek k přichycení. 

Vlasový styling: Christine Margossian
Foto: Bruno Estatoff

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram