7 módních trendů, které budou v novém roce out

7 módních trendů, které budou v novém roce out

Už za pár týdnů bude potřeba vytřídit trendy, které možná ještě dnes tolik milujete. Ale nelamte si s tím hlavu, každý trend má tendenci se vracet. Některý dřív, některý později.

Oblečení a doplňky, které provázely rok 2017, nás od mnoha módních návrhářů opravdu bavily. Jsou však kousky, které už v roce 2018 neunosíte. Připravte se tedy, že se s nimi na nějakou dobu budete muset rozloučit.

1. Chokers – náhrdelníky

Velikánský trend, který odstartoval už v roce 2016. Zamilovaly si ho i známé celebrity, jako například Taylor Swift. A na několik měsíců se tak Chokers staly ideálním řešením, jak vyladit svůj výstřih. Takový náhrdelník těsně kolem krku v nespočtu podáních byl tím pravým ořechovým. V roce 2018 se s ním všas na určitou dobu rozloučíte. Je čas jít dál. Zaměřte se více na své náušnice.

 

2. Spadená ramínka

Bohužel i tento trend si zaslouží odpočinek. Spadená ramínka našla svou oblibu ve velkém, avšak dál se na módní mola nechystají, nebo alespoň ne pro příští rok. Když přivřeme oči, jedno spadené ramínko je ještě v pohodě, ale do dvou se už nepouštějte.

 

3. Korzety a široké pásky

Tento módní výstřelek vzal za své zejména u Kim Kardashian. Díky tomu se jím zaplnil nejenom instagram Kim, ale rovněž obchody po celém světě. Přeci jen spousta žen následuje své vzory. A tím se trh přesytil. Pojďme pro další rok najít více romantiky.

 

4. Kabelky ala Bucket bag

Něco mezi kabelkou a batohem, ideálně na stažení hlavní kapsy, do ruky i na záda. Tak přesně tohle jsou Bucket bags. Svou popularitu si postupně získávají již dlouhé měsíce, v roce 2018 však spíše využijeme klasické kabelky.

 

5. Pidi batohy

Nostalgie a připomenutí toho, že jsme pořád mladí, jsou dva hlavní faktory, proč nosit pidi batohy. Jenomže musíme být lehce shovívaví. Trend, který ve světě končí, k nám naplno ještě nepropukl a tak malinkaté batůžky pro tentokrát ještě necháme s otazníkem.

 

6. Bombery

Osobně proti nim nic nemám. Naopak. Ale nezbývá, než je na chvíli uložit „k ledu“.

 

7. Ledvinky

Jejich sláva zazářila, nicméně pomalu opět vyhasíná. Jestli máte doma nějakou opravdu cool ledvinku, tak ji ještě rychle na jaře „vyvenčete“ na hudební festival a pak šup s ní na půdu. Prozatím. Jen nevíme, kdo to řekne Kendall Jenner…

instagram.com, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram