9. Profesní setkání magazínu Best of ve znamení luxusu a oslav

9. Profesní setkání magazínu Best of ve znamení luxusu a oslav

Luxusní prostory hotelu Savoy ovládla jedinečná atmosféra oslav u příležitosti devátého Profesního setkání magazínu Best of.

Deváté Profesní setkání magazínu Best of se posunulo na vysokou úroveň stylu a luxusu. Tentokrát jej hostily nádherné prostory pražského 5 hvězdičkového hotelu Savoy. Výjimečnou atmosféru spojenou se slavnostními okamžiky tohoto večera umocnily i modely, které hosté oblékly. K vidění byly malé večerní, zajímavé koktejlky i pěkně střižené business kostýmky a obleky.


U příležitosti devátého setkání profesionálů ve svém oboru měli hosté jedinečnou možnost být svědky slavnostního přestřižení pásky do restaurace Hradčany v nově zrekonstruovaných prostorech hotelu. Zde se odehrávala stěžejní část programu.Červenou stuhu přestřihl režisér Zdeněk Troška spolu s generální ředitelkou hotelu Alicjou Heziuk_Raith a pořadatelkou tradičního profesního setkání Michaelou Lejskovou.

Průběhem večera nás provázel lektor rétoriky Jan Přeučil a modelka Aneta Vignerová, která si moderování vyzkoušela vůbec poprvé. Díky podpoře svého profesionálního partnera si ale vedla opravdu velmi dobře! Společně tak uvedli umělce, kteří představili rozličné hudební žánry a nástroje. Jaroslav Svěcený mistrovsky zahájil banket vystoupením na housle. Hru na harfu představila okouzlujícím způsobem Barbora Plachá. Lustry se zachvěly při famózním výkonu Mariana Vojtka a Michaely Gemrotové, kteří zazpívali titulní píseň muzikálu Fantom of the Opera. A poslední hudební vystoupení patřilo Petru Maláskovi, který doprovodil na piano operní pěvkyni Andreu Tögel Kalivodovou.



Závěr večera patřil opět oslavám. Narozeninové Hodně štěstí, zdraví, kterým všichni přítomní přáli oslavencům Zdeňku Troškovi (62) a herečce Ivě Janžurové (74), zaznělo taktéž v doprovodu Petra Maláska.


Oslavou narozenin vyvrcholil hlavní program slavnostního večera, jehož cílem bylo propojit lidi vynikajících ve svých profesích. Jako vždy bylo možné shlédnout hned několik profesních prezentací přímo v prostorách restaurace Hradčany.

Při této příležitosti bylo podpořeno pět neziskových organizací. Asante Kenya, kterou představila zakladatelka Lejla Abbasová. Buněčná terapie, o jejímž významu promluvila ředitelka Ústavu experimentální medicíny AV a senátorka prof. Eva Syková. Výbor dobré vůle – nadace Olgy Havlové, kterou řídí paní Milena Černá. Za Nadační fond Ivana Hlinky se dostavil Ondřej Šebek, člen výkonného výboru Českého svazu ledního hokeje. Již tradičně nechyběl Český výbor pro Unicef v čele s ředitelkou Pavlou Gomba. Všichni hosté si mohli zakoupit produkty neziskových organizací či přispět přímo na účet prostřednictvím darovacích formulářů. Adoptivní panenky pro podporu Unicefu přivezla na společenskou událost pěvkyně Andrea Tögel Kalivodová ve svém novém voze Peugeot 308, který ten den od automobilky Peugeot slavnostně převzala.


Deváté Profesní setkání magazínu Best of a hotelu Savoy se konalo za podpory hlavních partnerů direct marketingové agentury 5P Agency, Mejta Zlín – ručně šité obleky na míru, automobilky Peugeot, autosalonu Peugeot Kopecký a společnosti Quintesentially Lifestyle. Partnerů Clinique, Stapleton a Springer, Hruška Design, Czech Masters, Pilsner Urquell, Kamila Vodochodská a Sisel Kaffé.

Zdroj a foto: ibestof.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram