Móda.cz v Buffalo Shoes s Anetou Vignerovou

Móda.cz v Buffalo Shoes s Anetou Vignerovou

Naše redakce opět vyrazila na průzkum. Tentokrát jsme se vydali do kamenného obchůdku s luxusní designovou obuví Buffalo Shoes, kde se konal sezonní výprodej s Anetou Vignerovou.

Protože milujeme vysokou kvalitu a módní design, vydali jsme se tentokrát do obchodu s obuví Buffalo Shoes v centru Prahy, abychom pro vás zmapovali tamější nabídku. Na návštěvu pražského obchodu této německé značky jsme se velice těšili, neboť je jednou z nejznámějších značek obuvi na evropském trhu. Navíc jsme měli možnost popovídat si s Anetou Vignerovou.

Již od svého založení v roce 1979 byla německá značka Buffalo velice úspěšná. Tenkrát jejich nabídku tvořila pouze kovbojská obuv, v té době velmi oblíbená a vyhledávaná. Následně přišla značka s první sérií tenisek ve více než dvaceti různých barevných variacích a s ní přišla další vlna neobyčejně úspěšných let. Od té doby se sortiment značky Buffalo výrazně rozšířil. Dnes v ochodech naleznete opravdu širokou škálu nejrůznějších druhů obuvi vysoké kvality a velmi módního designu.


Jsme velice rádi, že se právě Praha stala místem další sofistikovaně vybavené prodejny Buffalo a zařadila se tak mezi města, jako je Berlín, Mnichov, Kolín nad Rýnem, Brusel či Vídeň. Jedinečná atmosféra obchodu na vás dýchne, jakmile otevřete dveře. A jistě je to i design interiéru včetně perfektní obsluhy, čím si Buffalo v Praze získalo oblibu hvězdných zákaznic, mezi nimiž nechybí Aneta Vignerová. S Anetou jsme se zde setkali i my a maličko jsme ji vyzpovídali. Povídali jsme si samozřejmě o botách. Co vše nám na sebe Aneta prozradila se dozvíte z následujícího videa.