AKTUÁLNĚ: H&M oznamuje spolupráci s MOSCHINO

AKTUÁLNĚ: H&M oznamuje spolupráci s MOSCHINO

Do řetězcového prodeje se opět dostane kousek ze světa velké módy. Tentokrát se o to postará H&M a jeho partnerství s Moschino. 

Ikonický italský módní dům Moschino přijal nabídku řetězce H&M a 8. listopadu pustí do prodeje společnou kolekci. Moschino se obtisklo do vědomí milovníků módy svými ztřeštěnými, ale zato maximálně originálními nápady. Pamatujete na psaníčka ve tvaru Happy Mealu z McDonaldu? Nebo voňavku v designu leštiče na okna? A co vlastní kolekce panenek Barbie? To všechno si připisuje na účet kreativní ředitel Moschina - Jeremy Scott. 

Moschino se profiluje barevnou, hravou módou, do které komponuje netradiční nápady od fast foodu až po dopravní značení. Obléká Katy Perry, Miley Cyrus i Lady Gaga a na konci roku 2018 konečně umožní téměř komukoli, aby si také vzal na sebe kousek z jeho kolekce. Na oslovení emailem od H&M, reagoval Jeremy Scott nadšeně a plný očekávání: "I přesto, že máme vlastní názory a vize, s H&M se v mnohém shodujeme. Jsem návrhář pro lidi. Věřím v demokratizaci módy a už jsem našel mnoho cest, jak oslovit spousty lidí. Vzrušuje mne představa, že díky H&M se Moschino dostane do celého světa.

hm.com ; vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram