AKTUÁLNĚ: Nike se potýká s úpadkem, Lush otevřel další obchod a kampaň Daniel Wellington

AKTUÁLNĚ: Nike se potýká s úpadkem, Lush otevřel další obchod a kampaň Daniel Wellington

Díl aktuálně z posledního říjnového týdne přináší nemilou zprávu o úpadku módního gigantu Nike, otevření nového obchodu Lush a pohled na povedenou kampaň hodinek Daniel Wellington.

Pro módního giganta Nike nastalo nepříjemné období, musí bojovat se svými konkurenty a tak trochu prohrává. Za poslední dva roky klesly jeho tržby o 17 %, zejména v reakci na to, že ve Spojených státech ho Adidas vyřadil z první příčky mezi sportovní módou. CEO Nike také dodal, že je těžké držet s nejnovějšími trendy, jelikož se velmi rychle mění

Lush v Praze otevřel v říjnu 2017 druhý obchod. Po již dobře známé prodejně v Palladiu, se milovníci čerstvé a z velké části veganské kosmetiky dočkali dvakrát tak velké prodejní plochy v dalším významném obchodním centru - na Novém Smíchově. V sortimentu naleznete snad úplně vše, prohlédnout si produkty můžete i v klidu z domova přes e-shop, ale v případě Lushe online prodej nikdy nevyhraje. Necítíte totiž tu vůni. Ta se teď z přízemí, kde je obchod umístěn, vine i do druhého patra. 

V kampani na hodinky Daniel Wellington se ukázaly modelky Ming Xi Shine a Elsa Hosk. Na focení je nastylizovala Karin Smeds. Na snímcích Andrewa Yee si můžete prohlédnout Classic Petite kolekci elegantních dámských hodinek. Modelky zapózovaly v proskleném apartmá s výhledem na noční město. 

foto: fashiongonerogue.com ; pinterest.com ; Facebook Lush

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram