Aktuálně ze světa módy: Chanel, Versus Versace a Massimo Dutti kampaně

Aktuálně ze světa módy: Chanel, Versus Versace a Massimo Dutti kampaně

Další z dílů Aktuálně ze světa módy přináší kosmetickou kampaň Chanel s Lily Rose Depp, Zayna ve Versus Versace a jaro u značky Massimo Dutti.

Dcera Johnnyho Deppa Lily Rose se znovu ukázala v kosmetické kampani francouzské značky Chanel. Teprve sedmnáctiletá dívka pózuje s více jak dvaceti odstíny nového Rouge Coco lesku na rty. Lesky se chlubí svým obohacením o pro pokožku prospěšným vitamínem E a všelékem kokosovým olejem. 

Modelka Gigi Hadid si do svého životopisu vedle návrhářky, modelky a sociálního influencera může přidat také kolonku fotografka. Právě ona totiž nafotila jarní kampaň značky Versus Versace, v níž je hlavní hvězdou její přítel Zayn Malik. Fotky byly zachyceny na iPhone a digitální fotoaparát a toto na první pohled neprofesionální pojetí dodává snímkům svou atmosféru a trochu intimnosti. 


Jarní kampaň značky Massimo Dutti se odehrála v prosluněném Maroku. Zapózovaly v ní modelky Edita Vilkeviciute a Fei Fei Sun. Část fotek byla převedena do černobílého filtru a z těch barevných si dokážeme domyslet použitou barevnou paletu - zelená, hnědá, khaki a bílá. 



fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram