Alexa Chung a Le Pliage® Héritage v podzimní kampani Longchamp

Alexa Chung a Le Pliage® Héritage v podzimní kampani Longchamp

V podzimní kampani značky Longchamp představila úžasné kabelky plné vkusu a šarmu modelka DJka, redaktrorka a jednoznačně kosmopolitní žena Alexa Chung.

Podzimní kampaň značky Longchamp ubírá na hravosti a pohybu, na které jsme si zvykli z předchozích sezón a soustředí se na to, co je Francouzům tak typické. Vkus a šarm.

Vkus je v kampani spojen s novou kabelkou Le Pliage Héritage, představující nejvyšší řadu značky. Lichoběžníkový tvar převzal od ikonické kabelky Le Pliage, která slaví 20. výročí.

Šarm dokonale zachycuje Alexa Chung – modelka, DJ, redaktorka a mnohem víc – už po druhou sezónu ztělesňuje dynamickou a kosmopolitní ženu Longchamp.       

V souvislosti s tradicí a dědictvím značky se kampaň nafotila v soukromém zámku Château des Ormes, který je považován za klenot francouzské architektury 18. století. Ačkoliv zámek, stejně jako Le Pliage® Héritage, balancující mezi tradicí a modernitou, také Alexa Chung vnesla do kampaně svoji eleganci spolu s uvolněným rock´n´roll přístupem. Fotograf Max Vadukul, ceněný za jeho přirozenou, spontánní práci, zachytil Alexu s Le Pliage Héritage ve dvou sezónních odstínech - ecru a karmín.

Marie-Sabine Leclercq, ředitelka komunikace Longchamp, spolupráci s Alexou komentuje takto: „Z kampaně máme velkou radost, spojila skvělý umělecký tým, který se na kampaních podílel minulou sezónu, přičemž hlavní pozornost byla kladena na naši novou hvězdu Le Pliage Héritage, kabelku, která kombinuje řemeslnou tradici se současným moderním stylem.“

Klíčovým elementem kampaně je i krátký film – Longchamp Héritage with a Twist, který vznikl pod taktovkou režiséra Jeana-Francoise Juliana a hvězdné Alexy Chung. Tento film bude spuštěn veřejnosti 9. září 2014 na webu longchamp.com.

Zdroj: belt

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram