Andrea Kerestešová v editoriálu pro Sophistic by Veronika

Andrea Kerestešová v editoriálu pro Sophistic by Veronika

Nosit městskou módu nikdy nebylo jednodušší. Nasedněte na skútr, nechte si větrem čechrat vlasy vykukující zpod helmy a se svým dokonalým outfitem zastavte dopravu. To by totiž dokázala každá sophisticovaná!

Jarní a letní kolekce PROTOŽE české značky Sophistic by Veronika má novou tvář. Po modelce Barboře Zelené a blogerce Simoně Švarcové se prezentace barevných outfitů ujala herečka Andrea Kerestešová, která jim propůjčila svou vrozenou eleganci a přirozený šarm. Editoriál nafotila dvorní fotografka značky Eva Neužilová.

Zakladatelka Sophistic by Veronika, Veronika Štěrbová, do kolekce zahrnula sytou růžovou a modrou barvu, ale najde se v ní i fanynka oranžové nebo mentolově zelené. Rozmanitou paletu barev doplňuje exotický vzor a světle růžová, která pro květiny a ptáky ve vzoru tvoří dokonalý podklad. Oranžový odstín zastupuje úchvatný křivák, který se, musíme uznat, Veronice neskutečně povedl a vůbec se nedivíme, že je po něm velká poptávka. 

Editoriál zachycuje Andreu Kerestešovou nejen během jízdy na skútru, ale i v obchodě s potravinami nebo u Vltavy. Dokazuje, že být moderní ženou a žít ve městě ještě neznamená slepě následovat všemožné trendy a být jednou z davu. Naopak, v Sophistic kolekci budete vyčnívat, budete svá a především - budete se cítit skvěle.

Foto: Sophistic by Veronika, Eva Neužilová a Martin Janas
Make-up: Daniela Kremláčková
Hair style: Salon Michala Zapoměla
Klobouky: K Klobouky concept store Tonak

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram