Anglická zpěvačka Dua Lipa byla jmenována ambasadorkou nové vůně YSL

Anglická zpěvačka Dua Lipa byla jmenována ambasadorkou nové vůně YSL

Nová dámská vůně značky Yves Saint Lauren Beauté přináší rovněž novou tvář. Tmavovlasá svůdná Dua Lipa přináší vůni sebevědomí i sílu.

Není žádným tajemstvím, že zpěvačka Dua Lipa je silná a nebojácná žena. I to byl jeden z důvodů, proč se rozhodla spolupráci přijmout. „Jsem přesvědčena o tom, že je důležité být sebevědomý, silný a mocný člověk, bez ohledu na to, kdo jste a co děláte. Důležité je věřit v sebe sama, být pyšný na věci, které děláte a stejně tak já vnímám filozofii nové vůně Yves Saint Laurent,“ prohlásila nezávislá zpěvačka.

Ze stejného důvodu se spolupráce líbí i druhé straně, protože hodnoty a svobodu, kterou Lipa vyzařuje, prohlašuje i módní dům jako takový. A přitom teprve v roce 2017 vydala Dua Lipa své první album a dnes se již řadí mezi jednu z nejprestižnějších umělkyň na světě. Její úspěchy sahají i do pěti nominací na Brit Awards 2018. Její videa na YouTube viděla více než miliarda lidí a díky jejímu věku je i jednou z nejmladších umělkyň, které dosáhly takového milníku.

Mladá zpěvačka, která má již dvě ceny Grammy a tři Brit Awards má i velké zázemí fanoušků na Instagramu. A že obsadila již první britskou obálku Vogue nás asi ani nepřekvapuje. O téhle dívce ještě hodně uslyšíme!

instagram.com, ysl.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram