Back to school: Vše, co by vám na začátku školního roku nemělo chybět

Back to school: Vše, co by vám na začátku školního roku nemělo chybět

A že toho je, co je potřeba na přelomu srpna a září pořídit. V tomto článku vynecháme oblečení, ale zaměříme se na ty nejlepší batohy, školní potřeby a další nezbytnosti do vaší lavice.

Nákupní seznamy sice v tomto období nedělají radost rodičům, za to jejich potomkům často ano. Mít dostatečně cool batoh, super penál na tužky  nebo stylovou krabičku na svačinu, to si zcela upřímně často přejí i dospělí daleko po třicítce. Móda.cz pro vás vybrala pár super kousků, které by vám mohli začátek školního roku pěkně rozzářit…

Kvalitní batožina je základ

Co si budeme povídat, ať už směřujete na střední, kde vaše záda nosí spoustu knih a sešitů, nebo si to kráčíte na přednášky na vysoké jen s laptopem a jedním blokem, v každém případě potřebujete kvalitní batoh pro podporu vašich zad. Batoh Retreat v horolezeckém stylu je perfektní společník nejenom na cesty, ale také na všední dny. Hodí se do práce, do školy, vejde se do něj pohodlně počítač o rozměru 15", všechny knihy, lahev s vodou i svačina. Trošku více dívčí zpracování přináší batoh Lisa Minardi z vyšívané kůže původem z Itálie, který seženete ve čtyřech barevných provedení. Do třetice jsme pro vás vybrali batohy vhodné zejména pro aktivně žijící lidi s USB portem My Valice, které jsou k sehnání rovněž v mnoha barevných provedení, takže si vyberete, ať jste holka nebo kluk.

Tmavě modrý batoh s popruhy 1 999 KčRůžovobéžový kožený batoh 2 199 Kč

 

Černo-tyrkysový batoh s USB portem 749 Kč,   Růžový batoh s USB portem 749 Kč

 

Pera, pravítka ani gumy nesmí chybět

No uznejte, stylově pojaté doplňky, které vyloudí úsměv na tváři, nebo vám alespoň maličko zlepší den, jsou přesně tím, co do dnešní „zamračené“ doby potřebujeme. Více úsměvů a více hravosti, ať už je vám 15 nebo 45 let. Mrkněte na náš výběr originálně pojatých vychytávek pro malé i velké.

Sada 6 gum na gumování Rex London Macaron 129 KčPravítko LEGO®, délka 30 cm 239 Kč

 

Bílá mazací tabule s fixem Kikkerland Weekly 149 Kč,   Sada lepíků Busy B 119 Kč

 

Sada 4 zvýrazňovačů Rex London 129 KčSada 2 zápisníků A5 119 Kč

 

Krabičky na svačiny nepodceňujte

A neříkejte, že přes den ve škole nemáte hlad. To si totiž neumíme vůbec představit. Využít přestávku na dobrou sváču, nebo si do školy přinést rovnou vlastní oběd bude od září naprostá hračka. Připravili jsme pro vás malou dávku inspirace, jak snadno a bezpečně uskladnit svačiny od jogurtů až po hlavní jídla a rozdělili jsme je do několika kategorií…

Pro holky do školy, pro ženy do práce

Růžový svačinový box na jogurt 439 Kč,   Růžová termotaška na svačinu 529 Kč

 

Pro kluky do lavice, pro pány do kanceláře

Svačinový box LEGO 219 Kč,   Tmavě modrý svačinový pytlík 469 Kč

 

Pro milovníky eco materiálů

Nerezový svačinový box s bambusovým víkem 995 KčTermoska se lžičkou 1 195 Kč

 

Je libo vodu?

Nechceme vám dělat přednášku, jak důležité je pít vodu. A zároveň vás nechceme přesvědčovat o tom, jak důležité je opakovaně používat jednu láhev, ale přesto nám určitě odpustíte, když vám ukážeme tyto designově vychytané láhve, které jsou z borosilikátového skla, které je lehčí než klasické sklo, a přesto jde o ekologickou láhev. Slovinská společnost Equa, která je vyrábí navíc daruje 10 % ze svého zisku organizacím, které podporují zdravý životní styl a ochranu životního prostředí. A to nás na tom všem baví (samozřejmě společně s koukatelným designem) úplně nejvíc.

Béžová skleněná láhev 750ml 599 Kč Skleněná láhev s plstěným obalem 579 KčGrafitově šedá skleněná láhev 599 Kč

 

bonami.cz

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram