Báře Basikové to na filmové premiéře opravdu slušelo!

Báře Basikové to na filmové premiéře opravdu slušelo!

Premiéra filmu Godzilla 2 Král Monster v IMAX na pražské Floře zářila známými osobnostmi. Mimo jiné i Bárou Mottlovou či Petrem Vojnarem.

Báru Basikovou na premiéru doprovodil nejmladší syn Theodor, který však odmítl společné focení a raději si zašel pro popcorn. „Na film jsme se společně moc těšili. Já si tedy původně myslela, že jde o pokračování s Jeanem Reno z devadesátých let, ale byla jsem vyvedena z omylu, i toto ale bude určitě něco” uvedla Bára, která změnila barvu vlasů a na premiéře působila velmi elegantně.

Ze známých osobností se ukázali i Taťána Makarenko s přítelem hokejistou Zdeňkem Bahenským, který se po sezóně vrátil z Francie, a tak společný vzácný čas strávili po celou dobu ruku v ruce. Dalším zamilovaným párem byla i herečka Bára Mottlová s přítelem Pepou Kůrkou a dále pak známé tváře jako Linda Finková, Ornella Kotková, Ondřej Havelka, Petr Vojnar, Eva Feuereislová či youtuber Martin Rota.

Godzilla II Král monster je po filmech Godzilla z roku 2014 a Kong: Ostrov lebek další kapitolou akčního vyprávění o nejznámějších monstrech v historii popkultury. Od 30. května 2019 můžete tento snímek zhlédnout v multiplexech Cinema City i Vy a to hned v několika formátech.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram