Bez čeho Móda.cz nemůže žít v září? Redakce odhaluje své nezbytnosti

Bez čeho Móda.cz nemůže žít v září? Redakce odhaluje své nezbytnosti

Móda.cz přináší exkluzivně první díl z nové série článků. Jmenuje se Bez čeho nemůže Móda.cz žít a každý měsíc se vám v něm šéfredaktorka i redaktorky svěří se svými úlovky, radostmi a nezbytnostmi. Tak pozor - startujeme!

Jedinečný pohled do života redaktorek, které pro vás denně připravují obsah Móda.cz je tady. Co jsme si zamilovali? Bez čeho si nedokážeme představit ráno? Co nového chceme zkusit? Jak sportujeme a jaké jsou naše nejoblíbenější módní kousky... První díl z nové série můžete číst (a prohlížet!) teď hned. 

Péťa (šéfredaktorka)

Péťa se jako správný módní nadšenec už těší na období podzimu, kdy bude moci ze skříně vytáhnout své oblíbené spadlé háčkované čepičky. Má v nich ráda i muže a sama doma má pár pánských kousků! Spolu s její sedmiletou dcerkou si oblíbily longboardy a tak se domluvily, že si na příští léto nějaký pořídí. Snad Péťa svůj maminkovský slib dodrží ale už teď našla něco, co se jí líbí ještě mnohem víc (#THEBOARD)! Jinak neustále brouzdá Instagramem a tráví tak čas nad jednou ze svých největších zálib - fotkami... Srdíčka jim přiděluje pod účtem Móda.cz, o který se také pilně stará! Naposled ji zaujal Martin Goga - tanečník a choreograf, tak se také mrkněte. 

Janča

Janču - naši nejčerstvější posilu v září baví testovat nové rtěnky a laky na nehty. Zatím jasně vyhrává essence - kdo by to byl řekl, viďte? Kromě kosmetiky se ale věnuje také běhu, bez kterého si svůj život teď nedokáže představit. No a občas - když je čas a chuť, přijde řada na posilování. Co ji ale zaměstnává nejvíce, je probírání se fotkami se svatební inspirací. Její den D se totiž blíží... 

Lucka

Pro Lucku znamená měsíc září hodně studování a tak ji nesmějí chybět dobré (a stále stylové!) dioptrické brýle a stohy a stohy poznámek, nad kterými se jí daří vyzrát s nadhledem i díky pozitivním motivačním hrníčkům. V září si vystačí s málem, ale nikdy nezapomíná na péči o pleť - hydratační krém Mary Kay se zjemňujícím účinkem ji k tomu dopomáhá den co den. 

Verča

Září si zpříjemňuji barevnými fixíky v dokonalých odstínech modré i fialové, kterými si v diáři připomínám vše, co by mi jinak vypadlo. Miluju klidná rána se svým hrnečkem s metalickým potiskem a také s beauty produkty, u kterých vždycky vím, že udělají své maximum a vydržžží! Pro mě je to Match Perfection korektor od Rimmelu a Panoramico řasenka Gabriella Salvete, která se postará o ty nejúžasnější řasy... Září je také ve znamení nákupů, nově jsem doma přivítala voňavé Melky v božské šedé. Ostatně šedá je teď u mě všude. Nejenže ji hrdě nosím (na svých nových H&M džínech a Vero Moda blejzru), ale do Grey jsem i začtená. Mužský pohled na příběh Fifty Shades of Grey, který strhnul celý svět, mě zaujal mnohem více. Jo a abych nezapomněla... v šedé i spím!

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram