Bílá romantika Sandry Švédové

Bílá romantika Sandry Švédové

Jemnost a ženskost předvedla na své poslední přehlídce FakeRules, česká návrhářka Sandra Švédová. Nebála se použít průhledné látky ani nejkvalitnější hedvábí. Kombinace studených barev a materiálu vytvořila romantickou fashion show, na kterou diváci dlouho nezapomenou.

Modely Sandry jsou, jak velice ráda říká, určené pro ženy, které hledají něco jedinečného. Originální šaty však nutně nemusí být na svatbu či maturitní ples. Jak na přehlídce dokázala, dají se nosit pro každou významnou příležitost.

Fashion show se konala v Galerii Kvalitář v centru Prahy. Poetické atmosféře napomáhala i hudba americké zpěvačky Lany del Rey. Vysoce promyšlená choreografie geniální návrhářky plná stupínků a křížení modelek bylo poslední třešničku na dortu.

Materiály tvořily velké procento finálního výsledku, na to zřejmě umělkyně hleděla. Každý kousek nebyl příjemný pouze pro oči, ale taktéž na dotek.

 

Modelky nosily róbu s velkou grácií. Jednou z nich byla například Tereza Budková v bílých šatech opravdu nezvyklého střihu. Model měl nejen výstřih, ale i rozparek končící skoro u boků, kde se těsně nad ním napojil pásek přidržující rukávy v poloze, kterou si sama zvolíte. Vrchol neodhalené elegance předvedla Nikola Buranská v šatech s kratší vlečkou. Zlatým hřebem byly snové, honosné krajkové šaty, které by splnily sen každé ženy, která si přeje být neodolatelná.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram