BOTAS 66 Jaro 2015 obuje vás i vaše děti

BOTAS 66 Jaro 2015 obuje vás i vaše děti

Česká značka BOTAS 66 letos na jaře uspokojí všechny milovníky barev, jednoduchosti a detailů. Před ničím se nezastaví a nově obuje také vaše děti.

Je tomu přesně rok, kdy lifestylové značce BOTAS 66 vdechli její zakladatelé, designéři Jan Kloss a Jakub Korouš, zcela novou energii. Ani letos však neusnuli na vavřínech, naopak! Ve své kolekci BOTAS 66 pro Jaro 2015 představili hned 12 nových modelů. Poprvé se v historii značky objevují také dětské velikosti. Konečně mohou rodiče i jejich děti nazout stejné botasky.

Kolekce Jaro 2015 přináší novinky napříč tvarovými řadami Classic, Run a Urban, které navazují na historii kultovní značky Botas. Každý model má opět svůj vlastní název i příběh, který ho provází. Z jarní kolekce si tak vybere každý, kdo miluje zábavu, barvy a jednoduchý design.

Na fandu seriálů z 80. let čeká černočervený model Knight Rider, protože „Každý by chtěl mít svého Kita“ a ten kdo se cítí jako Disco Freak může zvolit model, který je určen „Pro nejlepší tanečníky disko”.

Letos budou moci originální české tenisky obout i vaše děti. BOTAS 66 totiž poprvé v historii uvádí dva z nových jarních modelů také v dětských velikostech 31 – 34. První z modelů Almost Dry Kid je určený spíše pro chlapce a druhý Insane Remix Kid pro dívky. Oba modely jsou k dostání nejen v těch nejmenších velikostech, ale také v těch největších až do čísla 48. Pokud by to bylo stále málo, můžete si je objednat dokonce ve velikosti 49 a 51.

„Navrhování nové kolekce byla jako vždy zábava. Vymýšlení různých barevných kombinací, názvů jednotlivých modelů a malých příběhů, které v jejich vztahu vidíme, nás snad nikdy neomrzí. Náročnější je pak z množství vyvzorovaných kusů vybrat ty, které se nakonec povede zařadit do kolekce a tedy do výroby. Já mám osobně radost například z nových kusů modelové řady RUN. Speciálně Disco Freak, celočerná bota s výrazně barevnou "funky" podešví, či Street Fighter, využívající v částech nového textilního materiálu a reflexních prvků, budou rozhodně patřit k těm, které na jaře obuji jako první,“ říká designér Jan Kloss.

„Co se týče jarní kolekce, myslím, že jsme se drželi dvou základních motivů – jedním je městská kultura a život ve městě. Druhé téma je naopak návrat k trvalejším hodnotám a ekologie. Můj osobní jarní favorit je model Night Rain. Jednoduchý černý model s modrými detaily. Je to osvědčená klasika v novém pojetí s kvalitnějšími materiály oproti minulým sezónám,“ doplňuje designér BOTAS 66 Jakub Korouš.


Všechny modely z kolekce Jaro 2015 jsou k dostání v obchodě BOTAS 66 v Praze na Žižkově u televizní věže, na adrese Křížkovského 18, Praha 3 nebo na e-shopu botas66.com/eshop.

Zdroj: Botas 66

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram