Bottega Veneta Resort 2018 ženský a moderní

Bottega Veneta Resort 2018 ženský a moderní

25 modelů, které by se snadno rozřadily do dvou skupin. Té na každodenní nošení a druhé - elegantní plné květů a motýlků.

Kolekci návrhář Tomas Maier zahájil s několika modely laděnými do odstínů modré a zelené. Nejvýrazněji z prvních modelů zapůsobil tyrkysový huňatý kabát. Byť by se dalo říci, že se úplně na kolekci Cruise nehodí. Maier na to však měl vysvětlení: "Co vlastně znamená Cruise kolekce? Možná bychom ji měli přejmenovat, protože si myslím, že se chování zákazníků už úplně změnilo. Už nikdo nekupuje oblečení na někdy do budoucnosti. Lidé si kupují oblečení, které chtějí nosit hned." Moderní look, který značka nastolila prvními modely, převrátila ke konci kolekce.

Objevily se dámské elegantní šaty v několika střizích v kombinaci béžové a tmavě modré. Vzor byl totožný, jen různě variovaný a délka většinou těsně pod kolena. Tím Maier dokazuje, že šaty mohou vypadat velmi žensky a elegantně i v této délce a vyvracejí tím tak mylný dojem společnosti, že šaty pod kolena působí usedle. Někdy možná ano, ne v případě Bottega. Celou kolekci spojovaly černé lakované lodičky a vysoké ponožky, které připomínaly, že se nedíváme na běžnou konfekci, ale módu jedné z největších módních značek světa. 

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram