Buď jedinečný! Provokuj originální módou Religion Clothing

Buď jedinečný! Provokuj originální módou Religion Clothing

Osobitost, originalita, jedinečnost, rebelství i anarchie, to jsou atributy luxusní britské značky, které si získaly i Rihhanu, Ritu Oru či Jara Smejkala a jistě si získají i vás.

Značka Religion Clothing se stala kultovní značkou řady známých tváří, možná právě proto, že její inspirací jsou obyčejné ulice a kultura východního Londýna. Získala si je svou neotřelou osobitostí určenou každému muži či ženě, kteří mají svůj názor a nebojí se ho ukázat.

Redakce Módy.cz se za touto značkou vydala do centra Prahy. Vše jsme si s radostí osahali a velice nás uchvátila nejen svými motivy ale především kvalitními materiály. Povídali jsme si s vedoucím obchodu v Pasáži Černá Růže také o poměrně široké škále anglických velikostí, od XS až po XL, proto můžeme oblečení značky Religion každému vřele doporučit.

Britská značka Religion Clothing vznikla již na začátku 90. let jako streetová značka silně zakořeněná do začátku klubové kultury, kdy šlo hlavně o vyjádření individualismu i víry, nejčastěji lyrikou a hudbou. Stejně jako dnes bylo jejím cílem dát běžným lidem možnost odlišit se, být sví. A proto si ji může dovolit každý, kdo si troufne provokovat stylovým a originálním outfitem.

Do popředí světové módy se značka dostala díky své jedinečné směsi anarchistických grafik, neotřelých střihů a opraným trendy vzhledem s nádechem rebelských rockových outfitů. Dnes značka obléká také řadu hudebních skupin, mezi nimiž najdeme například českou skupinu Nebe.

Religion Clothing je jednoznačně must have všech módních fajnšmekrů a rebelských duší. Nepůsobí vůbec lacině jako jiné značky, které zdobí rádoby oduševnělé nápisy a zbytečně zuřivé detaily a nedej bože i cetky. Je to maximálně stylová záležitost.


Značku provází moto „Žádný strach“, které vás poňouká nebát se a ukázat jací opravdu jste!


Proto neváhejte a oživte si šatník jedním z nevšedních kousků Religion Clothing. Můžete vybírat z unikátních triček ale i tašek, peněženek, šátků, šperků, slunečních brýlí, obuvi a parfémů.

POZOR!  Vyrazte do obchodu Religion Clothing v Pasáži Černá Růže ještě dnes či zítra a získejte druhé tričko zdarma. Právě zde probíhá do 2.11. akce DNES & ZITRA, kdy při nákupu jednoho produktu z kolekce We live in black, v kterém se vyfotíte, získáte druhé zcela ZDARMA!

DNES & ZITRA od 10:00 - 20:00 hod.
Pasáž Černá Růže (1.patro)
ul. Na Příkopě 12, Praha 1

Zdroj:Móda.cz a religionclothing.cz, mestre-store.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram