Bude vás to bavit! Podzim v metalickém odlesku pratelného papíru

Bude vás to bavit! Podzim v metalickém odlesku pratelného papíru

Jsou jedním z hlavních trendů letošního podzimu. Jak ale metalické odstíny zakomponovat do svého outfitu tak, abyste nevypadala jako obří disco koule?

Letošnímu podzimu vládnou metalické odlesky. Ty umí být pořádně rafinované, ale v případě oblečení také velmi zrádné. Na lesklé šaty, top či sáčko si totiž každý netroufne. Velkým zádrhelem může být nejčastěji postava.

Tak proč je nezvolit na doplňcích? A proč ne třeba rovnou na kabelce?

Je to nejjednodušší způsob, jak metalický trend do svého šatníku zapojit. Kabelka v metalickém odstínu v šedavých zimních měsících dokonale rozsvítí doslova každý outfit.

 

Metalické odlesky všude kam se podíváš

Trend metalických barev patří k typickým prvkům UASHMAMA kousků, proto jejich široká škála odstínů od klasických zlatých a stříbrných přes platinovou a růžovou zlatou po měděnou, metalicky modrou i ocelově šedou, zdobí kabelky, batohy, prodyšné tašky na cvičení a jiné módní doplňky, které vznikají výhradně v manufaktuře italské značky, která stejně tak vyrábí i doplňky do domácnosti a kuchyně.

 

Některé kousky proto můžete použít nejen jako stylovou kabelku, ale díky tvarové stálosti i doma coby skladovací pomůcku namísto neekologického mikrotenu či „jen“ jako obal na květináč. Je totiž navržena tak, aby krásně stála na zemi a dekorovala, i když ji zrovna nenosíte.

Velké překvapení na závěr

UASHMAMA tvoří výhradně ručně, a to z inovativního materiálu, který vypadá jako kůže. Ovšem jen na první pohled. Veškeré produkty italské značky jsou totiž zhotoveny z pevného a omyvatelného papíru, který je 100% recyklovatelný a nezávadný, takže je i velmi šetrný k přírodě.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram