CATCH ME! je kolekce české značky LEEDA pro ženy, které ožívají v noci!

CATCH ME! je kolekce české značky LEEDA pro ženy, které ožívají v noci!

Patříte-li mezi ženy, které přes den spořádaně sedí v kanceláři, zatímco v noci ožívá jejich skutečné já, pak vás CATCH ME! kolekce osloví dvojnásob.

Velkým milníkem je to, že poprvé v historii značky obsahuje kolekce i spodní prádlo. K tomu také oblečení na denní nošení, exkluzivní kousky pošité flitry, bombery z hedvábné organzy, sportovně laděné kusy z teplákoviny i unisex trika a mikiny.

„Inspirací pro mě byl svět graffiti, překračování hranic, odhodlání následovat své přesvědčení a adrenalin s tím spojený,“ říká Lucie Kutálková, designérka značky Leeda a doplňuje: „Stejně jako se na zdech i vlakových soupravách motivy překrývají a barvy zdánlivě nesourodě stékají po povrchu, je i tahle kolekce určená k vrstvení. Některé střihy jakoby přetékají do asymetrie, výšivky mají tvar skvrn a modely jsou variabilní. U dlouhých transparentních sukní se dezén láme plizováním a vytváří efektní průhledy.“

Leeda se řadí a dále řadit bude mezi co nejvíce udržitelné značky, proto některé kousky, například prádlo, šije ze zbytků látek z výroby ostatních modelů. Proto je každý kus originálem a vzor není nikdy stejný. Termocool, elastický tyl a šifon s originálním potiskem jsou jen některými použitými materiály. Dále pak hedvábí, flitry a bavlna.

leeda.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram