Celá řada celebrit se zúčastnila večírku, kde byl představen revoluční přístroj v boji s tuky VANQUISH

Celá řada celebrit se zúčastnila večírku, kde byl představen revoluční přístroj v boji s tuky VANQUISH

Párty spojená s módní přehlídkou a především představením světové novinky VANQUISH přístroje, který vás zbaví tuku na břiše jednou provždy, přilákala celou řadu celebrit

Módní přehlídka Kamily Vodochodské, živé vystoupení Martiny Pártlové, sabrage sektů v podání mistra české republiky Milana Krejčího a především představení revolučního přístroje s názvem Vanquish™  – to vše přilákalo spoustu českých osobností 6. března na večírek do pražské žižkovské věže. Světová novinka mezi hubnoucími metodami zaujala herečky, modelky i zpěvačky.

Největší zájem o přístroj VANQUISH™ projevila herečka a moderátorka
Jitka Asterová. Ta sice v posledních měsících hodně shodila a ve svých čtyřiapadesáti letech radikálně změnila jídelníček, ale tuku na břiše se zbavit dosud nedokázala.

„Ačkoli pořád cvičím a snažím se žít zdravě, tuk v oblasti břicha se drží a nepodařilo se mi ho ani po čase zbavit. Nejvíc mě štve to, že mám plnou skříň krásných vypasovaných šatů a nemůžu je nosit,“ postěžovala si Asterová. 

Právě nové šaty, které dostala na večírku od módní návrhářky Tatiany Kovaříkové, přiměly herečku vyzkoušet nový přístroj. Bohužel je nedopne, a proto se s ní veřejně vsadila, že po absolvování čtyř ošetření do tří měsíců šaty oblékne. V květnu ji tak půjdeme do salonu české návrhářky zkontrolovat.
Přístroj VANQUISH™ je unikátní bezkontaktní, bezpečná a bezbolestná metoda neinvazivního odstranění tuku.
Pacient cítí pouze mírné teplo, ale tukové buňky mizí. Stačí čtyřikrát absolvovat třicetiminutové ošetření a úbytek centimetrů je údajně ohromující.

Večírkem na Žižkovské věži provázela hosty moderátorka Gábina Partyšová a známý znalec etikety Ladislav Špaček.
Program, ve kterém nechyběla ani módní přehlídka originální tvorby české módní návrhářky Kamily Vodochodské, sabrage v podání Mistra České republiky v sekání sektů a jejich ochutnávka či koncert Martiny Pártlové, si nenechala ujít ani herečka Světlana Nálepková, operní pěvkyně Andrea Kalivodová, modelka Michaela Štoudková, herečka a designérka Adriena Sobotová nebo například herec Tomáš Krejčíř.

Zdroj: BTL.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram