Černobílá podzimní kampaň Celine vzdala hold zakladatelce Céline Vipiany

Černobílá podzimní kampaň Celine vzdala hold zakladatelce Céline Vipiany

Kreativní ředitel Hedi Slimane představil nejnovější podzimní a zimní kolekci módního domu Celine. Veškeré snímky jsou laděny do černobílé barvy, což vůbec není na škodu. Ba naopak.

Kolekce Hedi Slimanea pro Celine budily od jeho nástupu smíšené pocity. Avšak tentokrát byly reakce spíše kladné. Lidé u dřívějších sbírek nejčastěji kritizovali siluety připomínající ty, které vytvářel jako kreativní ředitel u Yves Saint Laurenta, a že oděvy neodpovídají DNA značky. Nejnovější podzimní a zimní kolekce s jednoduchým názvem '16' se však přibližuje klasické Celine pod vedením tehdejší kreativní ředitelky Phoebe Philo. Skládané midi sukně, trenčkoty, pánsky střižená saka a kalhoty, jemné svetry, vysoké kozačky a doplňky v podobě kabelek různých velikostí, pilotek a přívěsků. Hlavní inspirací pro vznik kolekce byla samotná zakladatelka značky, Céline Vipiany

Snímky fotografoval Hedi Slimane osobně v nádherných prostorách, kde se zrcadlila bohatá pařížská architektura. Pózovaly mu modelky Lara Mullen a Karo Laczkowska. 

FashionGoneRogue.com, Celine.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram