Česká Miss 2016 „Budeš to právě Ty?“

Česká Miss 2016 „Budeš to právě Ty?“

Jediná národní soutěž krásy Česká Miss znovu vybízí dívky, aby se zúčastnily jednoho ze sedmi castingů na různých místech v České republice.

Česká Miss hledá dívky, které se zajímají o dění kolem sebe, mají touhu rozvíjet svou osobnost a uspět ve všech životních směrech jak profesních, tak osobních. Zároveň oslovuje slečny, které vyznávají zdravý životní styl, chtějí jít příkladem a být tak motivací pro další dívky.

Jediné kritérium je věková hranice 18–24 let, která je nastavena světovými soutěžemi. Vítězky soutěže Česká Miss 2016 budou reprezentovat Českou republiku na světových soutěžích Miss Universe, Miss World a Miss Earth.

Prvním krokem k vysněné korunce krásy je dlouhý maratón castingů, z nichž porota vybere 50 dívek do semifinále. Ten první přitom startuje už v pondělí 9. 11. 2015 v pražské Galerii HARFA. Po něm následuje dalších šest po sobě jdoucích castingů ve městech České Budějovice (IGY Centrum), Teplice (OC Olympia), Pardubice (Atrium Palác), Ostrava (Avion Shopping Park), Olomouc (Olympia) a Praha (OC Quadrio).

V porotě zasedne například patronka soutěže Iva Kubelková či Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová. „Holky by se neměly bát přijít na casting a zkusit to. Ani já sama jsem nevěděla, zda uspěju. Bez odvahy to risknout bych titul Česká Miss nikdy nezískala. Všem bych vzkázala, aby byly samy sebou, přirozenost je velmi důležitá“  sděluje úřadující Česká Miss 2015 Nikol.

Na casting se můžete přihlásit prostřednictvím webových stránek Česká Miss, nebo přímo na místě castingu, kde se na všechny uchazečky o titul Česká Miss 2016 bude těšit také moderátor Pavel Cejnar, který bude bavit i zvídavé přihlížející.

„Přihlas se a přijď na casting. Zkus to. Poznej nové lidi a zažij cestování a Thajsko a přehlídky a titulní strany a večírky a pozvánky a uč se a poznávej a pomáhej a získej titul Česká Miss 2016!“, to vše může zažít nová Česká Miss 2016. „Budeš to právě ty?“

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram