Česká Miss oznámila, kdy a kde proběhne finálový večer

Česká Miss oznámila, kdy a kde proběhne finálový večer

Redakce Móda.cz se zúčastnila tiskové konference, na které mimo jiné zaznělo i místo a datum finálního večera letošního ročníku soutěže Česká Miss. 

Další tisková konference přinesla konečně termín a místo finálového večera aktuálního ročníku České Miss. Korunku si vítězka v roce 2018 odnese 2. června z multifunkční arény Gong v Ostravě. Kromě toho bude moci navázat také spolupráci s kosmetickou firmou v hodnotě tři čtvrtě milionu korun a další ceny dosáhnou dalšího milionu korun. Zároveň odjede reprezentovat Českou republiku na Miss Universe. „Ostrava nebyla zvolena náhodou. Kromě toho, že je Gong velmi atraktivním místem, to má i svoji symboliku. Loni se národní soutěž krásy vracela po deseti letech do Brna, letos se vrací po dvaceti letech do Ostravy. Zároveň byla Ostrava místem zrodu myšlenky soutěže krásy Miloše Zapletala a historicky první Miss ČR Ivana Christová byla zvolena právě v Ostravě,“ zavzpomínala ohledně místa konání Eva Čerešňáková.

A co čeká na semifinalistky, které se budou snažit probojovat až k finálovému večeru v Ostravě? Po všech castinzích je jich dohromady 47 a už 6. dubna se chystají na vyřazovací kolo v hotelu Augustine v Praze. Do finále se jich probojuje pouze deset. Poté absolvují několik focení, soustředění v luxusní Ville Memories, dvoudenní kurz přežití, workshopy a týdenní pobyt v Chorvatsku na jachtách. 

Prohlédněte si další fotografie ze zákulisí a z tiskové konference...

Foto: Roman Souček / Miss Events

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram