Česká Miss se vrátila do dětských let

Česká Miss se vrátila do dětských let

Gabriela Franková, Česká Miss 2014, se vrátila do dětských let, když přijala pozvání dětí z tábora H+H a strávila s nimi jeden celý den plný tance a zpěvu.

Gabriela na tábory jezdila od malička, ale prázdninové pobyty ukončilo před sedmi lety její závažné onemocnění, kvůli kterému musela tábor opustit ze dne na den. Pozvání na letní tábor ve Frýdlantu nad Ostravicí jí to letos vynahradilo.

Nejedná se ale o obyčejný tábor s bojovkami, protože tento je ještě výjimečnější a to svojí atmosférou. Hodně se tu zpívá a tančí, skvělí tanečníci jsou zastoupeni i mezi týmem, který připravuje program. Gábina se tedy naučila zatančit nejen táborové heslo, ale i písničkový pozdrav HALOHA, který letos vychází z tématu Havaje a samotného názvu tábora.

 

„Bylo to úžasné, ta energie dětí mi doslova dobila baterky. Dostalo se mi neuvěřitelně pozitivního přijetí a měla jsem tu čest pokřtít společně s nejmladším účastníkem Maxem CD písniček, které organizátoři dětem nahráli pro letošní ročník. Zatancovat a zazpívat si s 309 tanečníky je opravdu zážitek!“, směje se Gabriela, které následně děti půjčily triko a kraťasy, aby se mohla v horkém počasí zchladit v bazénku.

V nabitém programu byl prostor i pro autogramiádu, společné focení, prohlídku tábora a slavnostní nástup, kde byla odstartovaná táborová soutěž a královna krásy se stala jednou z hodnotících. Česká Miss také odpovídala na zvídavé dotazy dětí a na některé asi hned tak nezapomene. Po otázce, zda už dala svému klukovi někdy pusu, následoval další na téma, kolik má Gabča dětí a jak se jmenují...

Už teď se krásná miss těší, že příště se jí snad podaří na táboře s dětmi strávit o něco víc času. HALOHA!

Zdroj: ceskamiss.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram