Cestování s notnou dávkou luxusu

Cestování s notnou dávkou luxusu

Máme řešení pro všechny vášnivé cestovatele a byznysmeny, kteří často řeší jedinou otázku, a sice bezpečnost zavazadel.

Bezpečnost našich zavazadel je s houstnoucí leteckou dopravou a mnohem vytíženějšími nakladači v každodenním ohrožení. Máme ale řešení jak na neohleduplné zaměstnance leteckých společností vyzrát.

Sázkou na jistotu a snížení šance na ztrátu či poškození vašich zavazadel je výběr z toho nejlepšího na trhu. Můžete se vsadit, že takový kufr od renomovaného výrobce, jako je například Louis Vuitton, vzbudí velký respekt a bude s ním zacházeno „v rukavičkách“. Ať už patříte do skupiny obchodních cestujících, nebo jste moderním cestovatelem, na své si přijde každý a vaše zavazadla budou konečně hýčkána.

Dopřejte si luxusu a tradice cestování

Poselství Louis Vuitton

        

Déle než celé jedno století slouží zavazadla Louis Vuitton jako věrní společníci důležitým osobnostem a vášnivým cestovatelům na jejich cestách po celém světě. Stylová zavazadla francouzského módního domu vznikají již od roku 1854 a elegantně kombinují formu a funkčnost. Cestovní zavazadla LV ve znamení kvality a francouzského stylu vás zavedou do světa vyvolených.

Zavazadla Louis Vuitton Lookbook  

                      
 

 

Tradice Globe-Trotter

Společnost založena roku 1897 Davidem Nelkenem, je dodnes oslavována po celém světě a její produkty nesoucí historický odkaz, vzbuzují často nostalgické vzpomínky na zlatý věk cestování. Za slávou značky Globe-Trotter dodnes stojí vysoce kvalitní práce kvalifikovaných řemeslníků z Hertfordshire. Není divu, že se společnost může pyšnit zákazníky zvučných jmen jako Winston Churchill, Královna Elizabeth II, či Edmund Hillary. Zavazadla Globe-Trotter nejsou levná, ale dokáží přežít i naše potomky.

  

  
        Informace o cenách naleznete na stránkách globetrotter1897.com

Kvalita s puncem luxusu pro každého

Cestovní tašky Alfred Dunhill

Kultovní britská značka Alfred Dunhill skvělým způsobem spojuje moderní pojetí s ohledem na tradici a kvalitu zpracování. Veškeré kožené produkty z dílny Dunhill jsou zpracovávány s použitím původních zařízení v historické dílně v Somersetu. Každý, kdo propadne tradici značky, může vybírat z množství příručních zavazadel, elegantních kožených aktovek a jiných nadčasových zavazadel.

  

  

 

Samsonite

   

Roky prověřená značka, jejíž manufaktura vznikla v roce 1910 ve Spojených státech, patří asi mezi nejznámější výrobce cestovních zavazadel. Samsonite je bezesporu nejinovativnějším výrobcem na světě, který je znám pro užívání nových materiálů a typickým vzhledem. Cílem společnosti je výsledný produkt vysoké kvality, který odolá těm nejtěžším okolním vlivům s ohledem na dostupnost široké veřejnosti.

  

  

 

Závěrem lze jen dodat, že investice do kvalitně řemeslného zpracování, je rozhodně klíčem k bezproblémovému cestování.

Bon voyage

 

Zdroj: louisvuitton.com, dunhill.com, samsonite.com, globetrotter1897.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram