Chanel představil jarní kampaň v hlavní roli s Charlotte Casiraghi, dcerou monacké princezny

Chanel představil jarní kampaň v hlavní roli s Charlotte Casiraghi, dcerou monacké princezny

Kreativní ředitelka Virginie Viard představila novou múzu a ambasadorku módního domu Chanel. Je jí dcera monacké princezny Caroline a vnučka již zesnulé Grace Kelly - Charlotte Casiraghi. 

Zdroj: Fashiongonerogue.com

Čtyřiatřicetiletá Charlotte Casiraghi, jejíž babičkou byla slavná monacká kněžna a herečka Grace Kelly, se od ledna roku 2021 oficiálně stala ambasadorkou módního domu Chanel. Nové přátelství mezi francouzským módním domem a monackým knížectvím znovu započalo. Jarní a letní kampaň byla focena v monacké vile La Vigie, která dříve patřila Karlu Lagerfeldovi, fotografy Inez van Lamsweerdem a Vinoodh Matadinem. „Na této kolekci je skvělé, že obsahuje vše, co by dámská skříň měla obsahovat," řekla Casiraghi. Sbírka se skládá z malých černých, svetrů, pouzdrových sukní, halenek, dámských obleků, tvídových overalů nebo kožených šatů. Vše podtrhují doplňky jako náušnice, řetízky, náramky či psaníčka s ikonickým Chanel logem. 

Ke konci prosince navíc módní dům oznámil, že Casiraghi zahájí v lednu 2021 tzv. literární salon v historickém domě Chanel na pařížské Rue Cambon. Tento salon vzdá holt zesnulým Gabrielle Chanel a Karlu Lagerfeldovi, kteří oba milovali literaturu. Budou se v něm setkávat spisovatelé, herci a herečky a přátelé módního domu Chanel, kteří budou diskutovat o své vlastní práci nebo o dílech, které mají rádi. První literární setkání se bude konat 26. ledna. Casiraghi už má obdobné zkušenosti s takovým postem, protože vystudovala filozofii v Sorbonně a je prezidentkou monackých filozofických setkání, jejichž cílem je, pomocí workshopů dávat hostům příležitost prohloubit své znalosti a diskutovat nad různými tématy.


Zdroj: Fashiongonerogue.com


Zdroj: Manifesto.asia


Zdroj: Manifesto.asia


Zdroj: manifesto.asia


Zdroj: manifesto.asia

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram