Christian Siriano a jeho kolekce z  červeného koberce

Christian Siriano a jeho kolekce z červeného koberce

Christian Siriano představil svou kolekci plnou lesklých a transparentních na červeném koberci. K vidění byly i mužské outfity a plus size modelky.

Velmi mystickou glamour kolekci na podzim/zimu 2018představil Christian Sirano. K vidění byly kožichy, černé sametové látky s kamínky nebo také třásně a flitry. Sám návrhář byl se svou 10. kolekcí velmi spokojený a komentoval ji slovy: "Po dnešní show jsem velmi pyšný na vše, co jsme tu předvedli. Jsem také pyšný na to, že jsme oslavili všechny typy lidí na přehlídkovém mole a že jsme přivedli zpět glamour". Na čestných místech v první řadě byly k vidění Meg Ryan, rapperka Cardi B nebo trans aktivistka Laverne Cox. To jen dokazuje to, jak různorodé ženy styl Christiana Sirano přitahuje.

Přehlídku zahájila Ashley Graham ve velmi vyzývavém modelu. Oblékla dlouhý rudý faux fur kabát, který byl doplněn červeným páskem a vysokými červenými kozačkami. Všechny outfity byly velmi ženské a elegantní. Je skvělé pozorovat a porovnávat, jak zcela odlišné outfity a kombinace se dají obléct na červený koberec. Na jedné straně transparentní šaty s výšivkou, na druhé pak černý sametový oblek s kamínky, doplněný obrovskou mašlí do vlasů ze stejného materiálu.

Úžasným krokem bylo například obsazení plus size modelek (jako výše zmíněná Ashley). Skvěle zvolené outfity v kombinaci s postavou tak dokazují, že móda je opravdu pro ženy všech tvarů, výšek a velikostí. Když pak umí ženy v reálu oděvy správně nosit a kombinovat, nejedno srdce zaplesá.

K vidění byly také 4 mužské outfity, na kterých zaujaly především lesklé a třpytivé materiály. Černé kraťasy připomínající latex v kombinaci s flitrovým tílkem nebo také metalické žakárové obleky s kraťasy v kombinaci s chlupatými teniskami tvoří absolutní kontrast snad ve všech směrech. Opomenout nesmíme ani tvarově přísně geometrické kožené tašky.

vogue.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram