CLOUD 9 skybar & lounge výrazně změní svou tvář

CLOUD 9 skybar & lounge výrazně změní svou tvář

Ne však nadlouho! Po šesti letech svého fungování totiž prostor jednoho z nejoblíbenějších pražských barů projde výraznou změnou, nejen interiéru.

Po vzoru všech špičkových světových barů, které svůj interiér obnovují přibližně každých pět let, nyní podobnou změnou projde i pražský Cloud 9 skybar & lounge, proslavený hlavně originálními drinky barmanského guru Romana Uhlíře, ale také impozantním výhledem na Prahu.

Oblíbený podnik vyhlížející ze čtyřiceti metrů nad hladinou Vltavy, v minulém týdnu naposledy zavřel své dveře široké veřejnosti, kterou již brzy pozve do nového interiéru se zcela novým konceptem menu, sestaveného hlavním šéfkuchařem hotelů Hilton pro Evropu a Afriku, Robertem Giudicim.

Hlavním cílem proměny je dát Cloud 9 novou dynamičtější tvář. I proto se pracuje s výraznými geometrickými vzory, které se prolínají ve speciálně vyrobeném koberci, dekoracích na baru a obrazovkách. Další velká novinka, která souvisí s použitím studených tónů barev, je i změna provozu. Zatímco jsme v minulosti byli zvyklí pouze na noční provoz, vedení rozhodlo, zavést i provoz během dne.

V noci bar ale ožije nejvíce, a to především díky speciálnímu osvětlení, které se odrazí ve vzorech nových prvků designu.

 

 

Dveře nově zrekonstruovaného Cloud 9 skybar & lounge se svým prvním zákazníkům znovu otevřou 23. února 2015.

 

 

Zdroj: Cloud 9 skybar & lounge

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram