Co čeká české herečky o prázdninách?

Co čeká české herečky o prázdninách?

Herečky Mahulena Bočanová, Jitka Asterová a Pavlína Mourková se sešly na klinice krásy na pražském Andělu, aby si dopomohly k sebevědomí nejen do plavek.

„Letos jsem si slíbila, že se o sebe budu víc starat, takže jsem rovnou využila rázovou vlnu a už se moc těším na výsledky,“ podělila se o své nadšení Mahulena Bočanová, která chystá s dcerkou do Řecka už za dva týdny. „Musím říct, že mám obrovské štěstí na geny, díky kterým nemusím moc řešit ani vrásky a podobně, takže zásahy do obličeje naštěstí v nejbližší době v plánu nemám,“ vysvětlila Mahulena.

Ostatně, zejména rázová vlna nadchla všechny tři herečky už při vyprávění majitelky kliniky Aleny Jirů: „Je to takový malý zázrak. Ošetření zpevňuje pokožku a bojuje i proti celulitidě. Navíc se dá použít na nejrůznější části těla.

Neustále pozitivní Jitka Asterová se prý udržuje ve formě hlavně stravou metabolic balance, kterou už praktikuje mnoho let a její dcera Anna o tomto stravování dokonce vydala knihu.

 

A když se cítím, že mi dochází šťáva, udělám si detox podle Beyoncé. Jde o pití speciálního nápoje s citronovou šťávou a kajenským pepřem. Je to hrozně zajímavá chuť, ale dá se na to zvyknout, hlavně ty výsledky jsou naprosto skvělé.“ Podle herečky je souhra těla a duše zásadní. Přesto se rozhodla využít rázovou vlnu na oblast paží, aby se cítila lépe. Zbytek si prý vymaká na stavbě, jelikož přes léto rekonstruuje byt a na dovolenou se tak vydá až v září.

Ani Pavlína Mourková se nechystá na luxusní dovolenou: „Léto mě čeká hlavně pracovní. Pokud budu mít volnou chvilku, pojedu s dětmi na chalupu, to mě vlastně nabíjí úplně nejvíc.“ Drobná herečka prý žádné zaručené tipy na štíhlost nemá. „Jednou za týden se snažím jít na pilates, ale ani to moc nestíhám. Jediná partie, která mi dělá trochu starosti, je břicho, takže to si chci nechat neinvazivně upravit tady na Klinice krásy Anděl,“ svěřila se Pavlína.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram