Concealer Mademoiselle Absinthe

Concealer Mademoiselle Absinthe

Nový rozjasňující a zklidňující tekutý korektor z řady Mademoiselle Absinthe pro maximální péči a zásadně bez parabenů!

Řada Mademoiselle Absinthe značky Lollipops Paris vyniká především produkty dekorativní kosmetiky, jejichž základem jsou pečující složky v typickém retro designu inspirovaném francouzskou zlatou érou. I přes svůj hravý koncept však značka klade stále velký důraz na šetrnost k pleti a vysokou kvalitu výroby. Všechny produkty jsou zásadně bez parabenů a  konzervantů.

Mademoiselle Absinthe

Rozjasňující tekutý korektor obohacený o kapku absintového extraktu pro maximální tonizaci pleti. Díky praktickému balení s pěnovým aplikátorem se snadno nanáší a není třeba použít další štetce.

Složení samotného korektoru je spíše lehké a nemastné, je vhodný k eliminaci pupínků, nedostatků pleti, červených míst i jizviček. Hlavním benefitem je jemná hedvábná textura a obsah vitaminu E, díky kterému je vhodný i pro korekci a rozjasnění očního okolí. Vzhledem k nemastnému složení je však třeba brát v potaz nutnost hydratace očního okolí před jeho aplikací. Jako všechny produkty z řady Mademoiselle Absinthe i Concealer obsahuje ochranný faktor SPF 15 a je vyroben bez parabenů a konzervantů. K dostání je ve dvou základních odstínech - Light Beige 21 a Nude 22.

Doporučená cena 419 Kč, obsah balení 5,5 ml.

 

Zdroj: fann.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram