Conchita Wurst a Karl Lagerfeld pro CR Fashion Book

Conchita Wurst a Karl Lagerfeld pro CR Fashion Book

Vousatá zpěvačka Conchita Wurst nadále ohromuje celý svět včetně toho módního. Naposledy okouzlila slavného mistra stehu a fotografie Karla Lagerfelda.

Dříve Thomas Neuwirth, nyní Conchita Wurst, nadále ohromuje a provokuje celý svět svou tváří obrostlou hustým vousem, kterým poprvé šokovala při své účasti v soutěži Eurovision Song Contest 2014 v Kodani.

Zdá se ale, že tento výrazný až atypický vzhled rakouského gay drag queen umělce je něco, co ve skutečnosti na poli nejen hudební scény chybělo. Za necelé čtyři měsíce od debutu v hudební soutěži se stal zpěvákovým lukrativním obchodním artiklem. Pracovní nabídky se totiž jen hrnou a mladý umělec se pomalu, ale jistě začíná prosazovat i v nekompromisním světě módy.

Zde to byl nejprve známý rebel a vizionář Jean Paul Gaultier, který dal Conchitě příležitost na jeho módní přehlídce Haute Couture podzim/zima 2014 v Paříži a nyní si získala přízeň i velkého Karla Lagerfelda, který ji zvěčnil na oslavu zrodu nové módní ikony pro magazín CR Fashion Book. Sám mistr ale neodolal a v objetí kontroverzního umělce se také nechal vyfotografovat. 

 

 

Zdroj: CR Fashion Book, Karl Lagerfeld, Carine Roitfeld

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram