Cosm´etika: pionýr mezi českou vegan kosmetikou představil nové unikátní make-upy

Cosm´etika: pionýr mezi českou vegan kosmetikou představil nové unikátní make-upy

Cosm´etika je česká značka dekorativní kosmetiky, která je zároveň jedním z pionýrů přírodní vegan líčidel u nás.

Její počátky začínají už v roce 2008 a od té doby ušla pořádný kus cesty. V její nabídce očních stínů, řasenek a rtěnek bezkonkurenčně zazářil BB tónovací krém, který trhá rekordy prodejnosti do dnešních dnů. Nyní má ale i tento diamant konkurenci, a to v nové kolekci přírodních make-upů.

Inspirací pro vznik nových make-upů byl chameleonský BB krém

Naprostou jedničkou v nabídce Cosm´etika byl doposud BB krém s jojobovým olejem. Má krémovou konzistenci, lehkou až střední kryvost a během dne dobře drží na pleti, aniž by se usazoval ve vráskách či pórech. Ve složení najdeme vyživující hydratační jojobový olej, stříbro coby antibakteriální složku pomáhající hojit akné, a minerály, které mají pro pleť lehký liftingový efekt. Pleť je sjednocená, přirozeně matná a mladistvá. Co je ale u tohoto BB krému naprostou unikátností, je obsah mikrokrystalické celulózy, která se barevně přizpůsobuje všem středoevropským typům pleti.

Téměř jako chameleon!

BB krém je k dostání totiž jen v jednom odstínu a sluší všem! Blondýnkám se sněhurkovskou i tmavovláskám s olivovou pletí. Tento efekt je téměř magický a blogerky i youtuberky se shodují, že na nic podobného nenarazily. A právě tento snad už ikonický BB krém Cosm´etika se stal inspirací pro další level - vznik kolekce přírodních make-upů.

BB krém Cosm´etika je ihned po aplikaci na pleť světlý, ale po pár minutách se přizpůsobí i tmavším odstínům.

Chvíli po představení kvarteto nových make-upů Cosm´etika sbírá pochvaly blogerek. Blogerky i zákaznice si na Cosm´etika make-upech chválí zejména složení, krémovou konzistenci, skvělé splynutí s pletí a přirozené tóny. Na první pohled se totiž make-upy zdají barevně vyhraněné. Nejsvětlejší odstín Nude se zdá být růžový, nejtmavší Coffee zase tmavě oranžový. To je však jen zdání, všechny odstíny jsou na pokožce neutrální a umí se přizpůsobit několika tónům pleti. Tak jako jejich vzor BB krém.

Make-upy jsou středně krycí, lze je vrstvit a během dne nezalézají do pórů ani do vrásek. Z vlastní zkušenosti můžeme potvrdit, že pleť je po odlíčení sjednocená, vypnutá a svěží. Složení s jojobovým olejem, extrakty z olivovníkových listů, šalvěje, antioxidanty a vitamínem E ocení zejména ženy nad 30 let. Což potvrzuje i blogerka Mitsuuko de Ak.

Jaký odstín bude slušet vám?

Nejsvětlejší Nude je vytvořený pro ženy s velmi světlou pletí. Nebojte se narůžovělého nádechu, na pokožce zneutralizuje a vyzdvihne krásu porcelánové pokožky. Light Sand je mezistupněm mezi Nude a Almond, je béžový se žlutým podtónem. Almond je v našich končinách naprostým top, padne blondýnkám, zrzkám i tmavovláskám. Pokud používáte make-upy typy light-medium, s odstínem Almond nešlápnete vedle. Coffee sluší těm, které volí make-upy dvojky a trojky neboli light-medium nebo medium. Nemusíte mít typickou olivovou pleť, opravdu není tak tmavý a oranžový, jak se na první pohled zdá.

Poslední a nejnovější odstín Summer, který je k dostání exkluzivně jen na Ladybio.cz, stojí mezi odstíny Almond a Coffee. Bude slušet všem, které běžně nosí make-upy light-medium a ještě jim ve tváři hraje opálení z léta. Ideální volba právě na toto roční období.

Cosm´etika přírodní vegan make-up Nude, Almond, Coffee, Summer

Hledáte make-up, který zvýrazní přirozenou krásu, zakryje nedostatky, vyživí a zároveň nezatíží pleť? Vsaďte na přírodní českou kosmetiku Cosm´etika.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram