Další exkluzivní spolupráce Balmain! Tentokrát s Victoria's Secret

Další exkluzivní spolupráce Balmain! Tentokrát s Victoria's Secret

Olivier Rousteing prožívá bohatý rok. Nejnovější partnerství s americkou Victoria's Secret následuje po několika předchozích kolaboracích včetně L'Oréal a Beats.

Po nedávné spolupráci Oliviera Rousteinga s řetězcem H&M, na níž pozvolna navazovaly rtěnky pod značkou L'oréal a design sluchátek Beats, přichází nová zpráva - Balmain připravuje kolekci pro Victoria's Secret. Vyvstává otázka, zda se návrhář nerozhodl jít cestou pravidelného přibližování high-end módy i mladším a celkově všem, kteří by si luxusní módu ve své pravé podstatě jednoduše dovolit nemohli. Zatím se to tak může zdát. O připravované limitované kolekci si již celý svět může udělat obrázek - Victoria's Secret zveřejnila první dva kampaňové snímky. Olivier Rousteing kromě podprsenek a kalhotek se svým zřejmým rukopisem navrhl pro Victoria's Secret také několik speciálních modelů k příležitosti pravidelné každoroční show, která proběhne 29. listopadu. 

Spolupráce Victoria's Secret s Balmain je historicky první, kdy se značka spodního prádla spojila na celou kolekci s jiným návrhářem! 

teenvogue.com ; fashionisers.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram