Deka místo kabátu? Buďte na jaře IN!

Deka místo kabátu? Buďte na jaře IN!

Vaše oblíbená deka nemusí zdobit jen obývací pokoj. Bez nadsázky! Nyní ji můžete s klidem využít i v chladnějším počasí místo jakéhokoli svršku.

Nechte se inspirovat od předních návrhářů a při odchodu z domu nezapomeňte na přikrývku, kterou přehodíte přes ramena. Během dne pro ni jistě najdete i jiné využití.

V teple 

Rána budou ještě dlouho chladná, takže pokud jste nedočkavá a chcete obléknout své oblíbené šaty už nyní, doplňte je koženým křivákem a přehoďte podobně vyhlížející deku. Nejen že vás zahřeje, ale budete v ní vypadat skvěle. Co skvěle, přímo světově!

Mini deka

Tahle kráska vám skvěle rozbije jednobarevný outfit. Pokud tedy od pondělí do pátku nosíte jen černou uniformu, která mimochodem působí elegantně a žensky, zkuste ji doplnit a oživit tímto přehozem. Rozzáří vás to. A ano, i zahřeje!

Kostka

Kostky jsou vrženy. U Diora. Tenhle vzor byl nedílnou součástí přehlídky podzim-zima 2019. Nechte se inspirovat a zahalte se do stejného vzoru.

Na koberečku

Ráno nestíháte a chcete mít jistotu, že si toho nikdo nevšimne a vy i přes to, že jste měla jen pár minut na přípravu, vypadáte jako vždy božsky - doplňte váš outfit tímto přehozem. Svým vzorem by mohl připomínat kobereček a podle velikosti spíše koberec. Dnes je možné vše, fantazii se meze nekladou. Stačí zvolit správný vzor, materiál a jednoduše nakombinovat. 

vogue.com, pinterest.com

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram