Den první na Mercedes-Benz Prague Fashion Week 2015

Den první na Mercedes-Benz Prague Fashion Week 2015

Buďte u toho s námi a navštivte největší a nejucelenější módní akci v České republice. MBPFW 2015 je v plném proudu.

Je to tu, nejočekávanější módní událost roku vypukla. Včerejším dnem odstartoval Mercedes-Benz Prague Fashion Week 2015, maraton módních přehlídek, výstav, worshopů a společenských akcí, které začátkem září hýbou naší metropolí.

MBPFW osloví nejen milovníky módy, ale i širokou veřejnost módou inspirovanou, které nejen, že chce, ale musí být v centru dění. Jestliže prahnete po nových trendech, pak byste na nejprestižnější módní události, kterou Mercedes-Benz Prague Fashion Week, jenž hostí i řadu známých osobností pro Českou republiku, rozhodně neměli chybět. 

Včerejší den pražský fashion week poprvé navštívila ředitelka ukrajinského týdne módy, novinářka a jedna z top 500 nejvlivnějších osobností módy podle Business of Fashion, Daria Shapovalova, která zde přednášela, diskutovala a detailně procházela expozicí nejnovějších módních trendů z rukou předních českých návrhářů.

 

A co je na programu dnes?

Od 15:00 hodin se v Národní Galerii otevírá Design POP UP Galerie Zář a v 18:00 hodin bude v Leeda Store v ulici Bartolomějská 1 uvedena nová kolekce batohů a doplňků stejnojmenné značky Leeda.

V rámci celého letošního Mercedes-Benz Prague Fashion Week 2015 se ale představí i značky jako TIQE by Petra Balvínová, Petra Ptáčková, značka ODIVI, Miro Sabo, LaFormela, Kateřina Geislerová a mnoho a mnoho dalších.

Buďte u toho s námi! My vás na oplátku odměníme reportážemi z toho nejzajímavějšího, co se na největší a nejucelenější módní akci v České republice odehraje.

 

Zdroj: Redakce Moda.cz, MBPFW

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram