Designérský výběr - Leden 2018

Designérský výběr - Leden 2018

Leden se nám pomalu ale jistě chýlí ke konci, a tak vám přinášíme výběr od českých designérů aneb, co nás tento měsíc bavilo.

Myslíme si, že podporovat český a slovenský design, je důležité. Je zde mnoho nadějných tvůrců, o kterých se ještě tolik neví a tak bychom vám některé z nich chtěli přiblížit a představit. Připravili jsme si pro vás výběr produktů od českých designérů, které nás v posledních týdnech bavily a zaujaly. Leden bývá takový méně akční měsíc, přeci jen ten konec roku dá člověku pěkně zabrat. Pokud jste se ještě nestihli po vánočním shonu rozkoukat, máme pro vás naše designérské favority.

Jedním z našich největších favoritů jsou edukativně-motivační pomůcky pro psy Doglog. Pomáhají vašim mazlíčkům trénovat paměť a soustředěnost, za což je čeká dobrota. Nejen že je to absolutně skvělý nápad, ještě ke všemu má i hezký design. Světlé dubové dřevo, lisovaný papír a bavlněná lana. Za nás palec nahoru.

Skvělou novinkou je celá barevná řada batohů od Alexmonhart. Urbanus, Primus a Magnus se objevily v různých barevných podáních. Koncem prosince byl spuštěn předprodej vybraných kousků, některé byly k dostání ještě dnes. Na oficiální prodej si však budeme muset počkat až do půlky tohoto roku. 

Naším dalším oblíbencem jsou pytlíky Frusack, které můžete použít místo klasických mikroténových pytlíků. Stačí si dát dva tři do kabelky a při nákupu ovoce a zeleniny máte vystaráno. Jsoustylové, a navíc díky nim budete šetřit planetu. Stop plastům! 

Za zmínku rozhodně stojí nové snubní prsteny od designéra a šperkaře Martina Brindzy. Toho budeme moct potkat na svatebním veletrhu v hotelu Diplomat 26. a 27. ledna.

Do našeho výběru dále patří trička Manifesto od Josefíny Bakošové a Ester Geislerové, psaníčka Frolioli, které vzhledově připomínají knížky, růžový Doller, o kterém jsme vám již psali, bavlněné dvojité panenky Lollipop ale také mýdla značky Soap. a betonovo-skleněné vázy Prasklo. 

archiv značek

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram