Designové a praktické peněženky, za které ráda vyměníte svou současnou

Designové a praktické peněženky, za které ráda vyměníte svou současnou

Bez peněženky to nejde. Tu svou aktuální můžete milovat sebevíc, ale občas je třeba být objektivní, když už se začne ničit, a vyměnit ji za novou. A nebo, třeba jen tehdy, když máte chuť na jinou barvu nebo tvar. 

Se stylovými peněženkami od značek LYDC, Anna Smith nebo Gionni se můžete chlubit všude. Jsou z koženky, takže benevolentní k přírodě a společnosti své kolekce rychle obměňují, tudíž si v jejich nabídce vždy najdete tu, která si získá vaše srdce. A tu proměnlivost na nich možná milujeme ze všeho nejvíce. V životě ženy bývá změna peněženky důležitým krokem a my jsme toho názoru, ať do toho jdete hned. Už se nebudete muset bát v lepší společnosti vytáhnout svou deset let starou koženou hnědou peněženku, ze které koukají ještě předloňské účtenky a věrností karty do obchodů, které dávno změnily název a logo.

  
Královsky modrá Gessy 449 Kč ; Fuschiová Gionni 689 Kč ; Starorůžová LYDC 489 Kč

Aktuální trendy na poli peněženek jsou za jedno - obdélníkový tvar, pohodlné otevírání a hodně přihrádek - to aby se vám tam vešly veškeré karty, doklady a slevové kupónky. LYDC je stvořená pro příznivkyně výrazných peněženek, které zaujmou. V aktuální kolekci mají modely s velkou lakovanou mašlí a my se přiznáváme, jsou prostě skvělé! Anna Smith je střídmější, její peněženky jsou elegantní, propracované a ocení je dámy na úrovni, které chtějí v peněžence věrnou přítelkyni, ale nestojí o upotání pozornosti ve froně v obchodě.

  
Černá lakovaná LYDC 489 Kč ; Béžová lakovaná LYDC 489 Kč ; Fialová Anna Smith 489 Kč

pinterest.com ; zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram