Designové vychytávky na únor

Designové vychytávky na únor

Krutá zima se drží České republiky zuby nehty. Proč si neudělat radost něčím výjimečným z dílen českým umělců a návrhářů? Zahřeje vás to i na duši!

Česká tvorba je nekončícím zdrojem potěšení. Pro každého se najde něco, co si zamiluje a bude vlastnit po celý svůj život. Díky kvalitní práci, unikátnosti, originalitě a nápaditosti se nebudete stačit divit, co vše naši návrháři vymysleli a vytvořili. Umělecké cítění v módě i interiéru je v České republice nádherně reprezentováno. 

Nápaditá česká tvorba

Barevné panenky: Little Artist od 1 390 Kč, Černá kožená kabelka PBG, cena na vyžádání,Zavinovací kožíšek La Femme Mimi 4 790 Kč

Originální barevný kožíšek vás potěší v ponurých šedivých dnech, kdy hledáte trochu barevné motivace. V celé kolekci jsou jen 3 kusy, takže se jedná o velmi unikátní kousek zimního šatníku. V Čechách zpracovaná italská kůže do designového tvaru kabelky má mnoho způsobů, jak se dá nosit. Nadčasový tvar a provazový popruh jí dodává modernost. Nejen pro malé děti jsou vhodné 34 cm vysoké panenky ručně ušité a vyšívané v Mníšku pod Brdy. Vymyslete si své vlastní příběhy při dlouhých zimních večerech.

Když taje sníh...

Žluté gumáky Kiddo, Novesta: 1 250 Kč, Miska se srdcem od Tablo: 690 Kč, Asymetrické úpletové šaty Lineart, Navarilova: cena na vyžádání

V únoru vrcholí zima a sněhová nadílka se začíná pomalu vytrácet. Mokré počasí si žádá vhodná opatření. Pro ty nejmenší jsou tu výrazně barevné gumáky od velikosti 24 jsou s teplou podšívkou, která malé nohy spolehlivě zahřeje. Miska se srdíčkem vám zpříjemní třeba rodinnou snídani. Je skoro kouzelná, protože symbol srdce se objeví jen tehdy, když misku naplníte. Asymetrické úpletové šaty využijete právě ve dnech vlezlého chladu a k tomu ještě budete vypadat stylově. Díky barevné škále se budete odlišovat od davu!

Klasika i pro domácí mazlíčky

Psí obleček Lukáš Macháček 1 190 Kč, Luxusní náhrdelník Zorya 22 200 Kč, Mikina LV 6 Lukáš Macháček 4 390 Kč

Nejen milovníci trendů mohou dnes nosit to nejkvalitnější oblečení. Dnes se myslí i na čtyřnohé kamarády. Pejsci budou neustále v teple při zimní procházce díky designové bundičce s odepínací kapucí. Páníček pak může obléci černou mikinu s předním řasením, která vypadá jako svetr. Delší provedení a mnoho vrstev zaručí teplo. Kousek očekávané jarní přírody s předstihem přináší luxusní náhrdelník z chirurgické oceli ve tvaru obilných klásků od českých šperkařů. Magnetické zapínání je rafinovaně schováno, takže nikdo nepozná, kde je konec nebo začátek!

Zdroj; czechdesign.cz, mconcept.cz, navarila.cz, lafemmemimi.com, novesta.cz, leeda.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram