DOBRá móda s těmi nejlepšími úmysly

DOBRá móda s těmi nejlepšími úmysly

Návrat do školních lavic nemusí být vždy jen nudnou rutinou. Zahajte nový školní rok s úsměvem a speciální hrdinskou kolekcí oděvů včetně stylových triček s DOBRÝM úmyslem.

Vstupte do nového školního roku s dobrou náladou, kterou u vás nepochybně navodí stylová móda, která pomáhá na všech frontách. V rámci projektu DOBRO, který podporuje neziskové organizace, vznikají celé kolekce stylových a trendy oděvů a módních doplňků s nejrůznější tématikou pro dívky a chlapce, ženy i muže, které pomáhají řešit nejrůznější problematiku dnešní doby jak u nás, tak ve světě.

Základní myšlenkou projektu DOBRO je pomáhat neziskovým organizacím s výrobou a prodejem stylového propagačního textilu a tím propagovat jejich činnost. Tématům neziskového sektoru se tak dostává pozornosti široké veřejnosti hlavně díky módnímu online obchodu ZOOT, který celý projekt zaštiťuje a jeho početné základně spokojených zákazníků.

                                      Stylová a DOBRá móda



ZJISTIT CENU A PODÍVAT SE NA DALŠÍ KOUSKY ZDE

I nás těší, že vám můžeme představit aktuálně nejnovější superhrdinskou kolekci z projektu DOBRO, která podporuje Mentoring začínajících učitelů. Samotnou kolekci triček a tašek doprovází módní editorial přímo s mentory a mladými učiteli, kteří se projektu účastní a jsou stylizováni do rolí jednotlivých superhrdinů dnešní doby, Supermana, Carrie Bradshaw nebo zpěvačky Adele.

 

                                          Kolekce HODINA HRDINŮ


PŘEJÍT DO OBCHODU A KLIDNĚ KOUPIT - klik -

Nákupem triček, tašek a dalších produktů máte i vy možnost podpořit konkrétní projekt a udělat radost nejen sobě, ale i druhým. Aby projekt byl finančně dlouhodobě udržitelný, ZOOT.cz si ponechává náklady spojené s výrobou a čistý zisk z prodeje odvádí neziskovým organizacím.

 

Zdroj: zoot.cz

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram