Doplňky, které vám nesmí chybět v novém roce

Doplňky, které vám nesmí chybět v novém roce

Někdy za minulostí není potřeba udělat tlustou čáru. V roce 2019 totiž v módním světě zazářila spousta věcí, které budete potřebovat i v novém roce. Řeč bude o doplňcích. Vybrali jsme pro vás ty, které i letos budou na výsluní.

Rozloučit se prostě občas musíme, aby bylo možné něco nového zase přivítat. Ale chápeme, někdy to není tak jednoduché. Rok 2019 je za námi, ale je tu několik módních nezbytností, se kterými se loučit nemusíme, protože slibujeme, že v roce 2020 si je zamilujete mnohem víc.

Chunky boots

Musíme říct, že od posledních změn, které se udály v módním domě Bottega Veneta, se tato značka drží na výsluní a jeden trend střídá druhý. Tleskáme! Každý chce být součástí této značky. Jedním z trendů, který opravdu zaplavil instagram byly chunky boots právě od Bottega Veneta. Díky nízkému podpatku a gumové platformě se jedná o opravdu pohodlné boty, které lze kombinovat jak s džíny, tak také s více ženskými kousky, takže skvěle budou vypadat se sukní či s šaty. 

Velké řetízkové náhrdelníky

Detail, detail a zase detail. A že na nich záleží víme dávno. Jinak tomu nebude ani v letošním roce. Velké řetízkové náhrdelníky se dostávají do popředí této sezóny. Skvělé je, že neexistuje žádné pravidlo kombinování. Je to jen a jen na vás, zda zvolíte jeden či několik, které budou společně ladit. Zkuste sáhnout po roláku, který dá vaší řetízkové parádě vyniknout.

Hranatá špička

Pamatujete? O těch už jsme psali. Stejně jako o značce Bottega Veneta, která může za další boom ve světě módy. A že bot není nikdy dost. Pokud jste tedy těmto sandálkům a pantoflíčkům s tou zvláštní špičkou ještě nepodlehly, letos bude pravý čas. Lichotivý design a řemínková úprava prodlužují nohy a dají vyniknout ženské siluetě. Už aby bylo jaro!

Čelenka

Taková skvělá vychytávka, která z každého bad hair day udělá o něco lepší den a i účes. Není to až tak velká novinka, pokud nám sahá paměť o několik let nebo možná desítek zpět. Jen v loňském roce značka Prada tuto vzpomínku opět oprášila. Existuje nepřeberné množství těchto vlasových doplňků. Materiál, barvy, velikosti nebo zdobení. 

Velké psaníčko

A do třetice opět Bottega Veneta. Jestli vás jejich boty nechaly chladné, tato velká psaníčka si určitě zamilujete. Nejen, že jsou skvělým doplňkem, ale co jistě ocení každá žena - prostor. Vejde se do ní spousta věcí, a to je občas potřeba. Svým tvarem tak trochu připomíná polštář. Měkký, velký, a tak krásně nadýchaný. Vybrat si můžete z tolika nadčasových odstínů - černá, bílá, béžová, anebo to risknete s fialovou, zelenou či dokonce červenou? Vždy bude váš outfit vypadat fantasticky. Tyto nádherné kabelky se nosí úplně samy.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram