Doplňte jarní šatník i ve velikosti 46+

Doplňte jarní šatník i ve velikosti 46+

Míry modelky nemáte a do běžných konfekčních velikostí se nevejdete? No a?! Proč by vám to mělo bránit v hezkém oblékání?

Vstříc šatům a barvám

Pokud vás trápí, že ty nejhezčí kousky končí ve velikosti 42, tentokrát jsme zapátrali, abychom vám dokázali, že se mýlíte. Našli jsme několik parádních šatů, které nekončí na 42, nýbrž spíše začínají. Bavlněné královsky modré šaty se stahovacími rukávky můžete doplnit jak do sportovního stylu díky teniskám, tak do elegantního, když přes ně přehodíte sáčko a doplníte platformou. Květinové modely už hovoří samy za sebe, doplňte je elegantním psaníčkem nebo crossbody a hurá do vyhřátých ulic.

 
Královsky modré šaty Dorothy Perkins 549 Kč ; Květované šaty M&Co 1 999 Kč

 
Květované maxišaty M&Co 1 949 Kč ; Šaty na rameno Dorothy Perkins 999 Kč

Nesmrtelná kombinace - halenka + kalhoty

Cítíte-li se lépe v džínách a volnější halence či tunice, obchody vám právě teď přejí. Nejrůznějšími květovanými tričky, vzorovanými halenkami i propínacími košilemi se ve větších velikostech jenom hemží. My vytvořili dva naprosto elementární outfity. Jeden stojí na kombinaci šedých skinny džínů a bílé kropenaté halence. Ten druhý využívá sílu top s odhalenými rameny, působivou krajkou a přidali jsme k němu světle modré denimové kalhoty. 

 
Halenka Zizzi 969 Kč ; Šedé kalhoty s vysokým pasem Missguided 799 Kč

 
Šedá halenka M&Co 949 Kč ; Džíny Dorothy Perkins 769 Kč

 

Více plus size oblečení najdete na Zootu.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram