Doplňte svou štědrovečerní tabuli stylovými jmenovkami

Doplňte svou štědrovečerní tabuli stylovými jmenovkami

Štědrovečerní tabule letos dostane ten správný šmrnc. Doplňte ji stylovými jmenovkami v duchu vaší vánoční výzdoby. Dáte přednost tradici, retru, přírodě, moderně nebo krásám noční oblohy?

Při vánočním prostírání jistě dbáte na to, aby vaše štědrovečerní tabule dokonale ladila, veškeré nádobí se lesklo a nikde nebylo ani smítko. Pokud si ráda na čtyřiadvacátého s večerním prostíráním vyhrajete, zkuste letos zase pokročit o úroveň výše a překvapit svou rodinu i hosty stylovými cedulkami s jejich jmény na místech, kam se mají usadit. Pokud již spousty let nemáte zažitý zasedací pořádek, zjednoduší jmenovky obvyklý zmatek okolo stolu, vzájemné přenechávání míst druhému, a co víc - no pochopitelně, bude to vypadat elegantně a luxusně!

Jmenovky na stůl se vyrábí ve spoustu stylech a záleží jen na vašem vkusu a přání, které z nich vám padnou do oka. Vyberte si třeba tmavě modrou skleněnou kouli s plochým dnem ručně zdobenou zlatým deštěm pod symbolickým názvem kolekce Napříč hvězdnou oblohou. Nebo se vám sytá modrá nehodí do interiéru a k vašemu stromečku? Potom zkuste třeba jmenovku Dotek elegance v decentní bílé barvě se třemi bronzovými proužky. Letošní Vánoce si o takové stylové jmenovky přímo říkají. 

Stylů, do nichž můžete své letošní vánoční hodování ladit, se skýtá několik. Zastánci jednoduchosti a přírody by si mohli oblíbit kolekci s názvem Dotek přírody, která působivě kombinuje tmavě modrou barvu se zlatým zdobením. Dotek elegance nabízí zejména bílé ozdoby s jednoduchými obrázky - tedy ideálně pojaté tradiční vánoční ozdoby v moderním stylu. Řada ozdob Navždy potěší romantiky nejen svým pojmenováním, ale také sytě červeným odstínem s bohatým zlatým zdobením. Pokud rozhodně netroškaříte a vyžíváte se ve velkolepých vánočních svátcích, víte, kam máte sáhnout. 

Nejen vánoční jmenovky, ale také ozdoby, sety a jiné sezónní dekorace pořídíte na Glassor.cz. Prohlédněte si také kompletní nabídku všech zmiňovaných kolekcí, načerpejte inspiraci a potěšte letos svůj vánoční stromeček kvalitními skleněnými ozdobami s ručním zdobením!

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram