Dopřejte si chvilku pro sebe – nákupy v Black Friday akcích vám ušetří předvánoční shon

Dopřejte si chvilku pro sebe – nákupy v Black Friday akcích vám ušetří předvánoční shon

Slevové akce na Black Friday jsou ideálním okamžikem, kdy si uvařit šálek svého oblíbeného nápoje a vydat se na online nákup dárků nejen pro své blízké, ale i pro sebe.

Nákupem na Black Friday ušetříte nejen peníze, ale především spoustu nervů s obcházením obchodů v prosinci případně čekání na to, jestli dárek dorazí pod stromeček včas. Které e-shopy nabízí na Black Friday opravdové slevy?

Dopřejte si luxus i oporu se spodním prádlem Astratex

Dobře padnoucí spodní prádlo dovede pozvednout nejen ženské poprsí, ale především sebevědomí. Právě na kvalitní prádlo, které vyzdvihuje všechny ženské přednosti, se specializuje známý e-shop Astratex.

V Black Friday na Astratexu můžete sobě i svým blízkým pořídit nejen spodní prádlo vhodné pro většinu velikostí, ale také například pohodlnou noční košilku, župan, do kterého se budete těšit po každé sprše i koupeli, nebo třeba pohodlné a současně stylové spodní prádlo pro vašeho partnera. Nabídka Astratexu je opravdu bohatá a vhodné dárky zde najdete pro každého, kdo už je ve věku, že ocení i „měkouše.“

Dárková sada holicích potřeb potěší nejen vašeho muže

Další e-shop s Black Friday nabídkou se věnuje potřebám na holení, a to jak pro muže, tak pro ženy. V akční nabídce Holime.cz tak můžete pořídit perfektní dárkové sady pro celou rodinu a doplnit i své zásoby potřeb nejen potřeb na holení. Holíme.cz má totiž také bohatou nabídku produktů pro obličej, tělo i vlasy. Pěstuje si váš partner udržovaný plnovous? Pak jistě ocení nabídku prémiových produktů péče o vousy. Pokud se naopak snaží udržovat hladkou tvář, můžete sáhnout například po dárkové sadě na holení.

Víno nejen pro milovníky alkoholu

Dalším e-shopem s lákavou Black Friday nabídkou je Vínoodbodláků.cz. Jak už jeho název napovídá, nabídka se točí především kolem vína všech odrůd, barev i chutí. Víno je dárkem opravdu pro každého. Ano, dokonce i pro vaši těhotnou kamarádku, která ocení nealkoholické víno, které je chutí k nerozeznání od toho „skutečného,“ přesto však neobsahuje alkoholu ani kapičku. Nevíte si rady, které víno přátelům a rodině vybrat? Na tomto e-shopu zaručeně nesáhnete vedle, protože se specializuje pouze na skutečnou kvalitu. A pokud přece jen váháte, můžete hledat nápovědu v dárkovém rádci.

Máte doma nadšeného sportovce? Na Snowboardelu pro něj najdete to pravé

Pokud hledáte dárek pro nadšeného sportovce, jasnou volbou je Black Friday na Snowboardelu. Přes název zde nenajdete vybavení jen na zimní sporty, ale na své si přijdou i milovníci vodních sportů, jako je například paddleboarding.Pokud hledáte skutečně kvalitní sportovní výbavu pro sebe nebo své blízké, tahle speciální nabídka Snowboardelu vám rozhodně nesmí uniknout. 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram