Dopřejte svému tělu tu správnou výživu

Dopřejte svému tělu tu správnou výživu

Rok odstartoval a sním i mnohá předsevzetí o změně životního stylu. Ať už jste si nějaká předsevzala či naopak, zkuste rok 2020 začít se správnou péči o své tělo. Zaměřte se na složení a boj s vašimi nedostatky bude minulostí.

Péče o pleť i pokožku celého těla je velmi důležitou součástí každého dne. Aby kůže odrážela zářivý a zejména zdravý vzhled, musíme ji věnovat určitou pozornost. Česká značka Dermacol nabízí řadu přípravků, které díky speciálnímu složení aktivních látek napomáhají při zpevnění pokožky, s bojem se striemi i celulitidou.

Základ tkví v účinných látkách

Speciální tělová kosmetika renomované značky Dermacol může být spolehlivým partnerem při zpevňování pokožky i formování křivek. Nejmodernější poznatky vědy jsou tím, čím se odborný tým při vývoji kosmetiky zabývá. Složení výrobků tak dokážou obohatit účinnými látkami s efektem, který se následně potvrzuje klinickými studiemi. Stejně jako složení je však důležitá pravidelnost používání. To znamená, že pokud je na obalu uvedeno doporučení aplikovat přípravek 2krát denně, třeba tento „rituál“ zařadit do ranní i večerní hygieny. Zpevňující a vypínající tělový balzám Fitness My Body obsahuje vysoce účinnou látku ActigymTM, která napodobuje účinek vytrvalostního tréninku.

Zpevňující a vypínající tělový balzám Fitness My Body, Dermacol, 199 Kč / 150 ml

 

Sbohem celulitidě a striím

Určitě nám dáte za pravdu, že boj s celulitidou a striemi se mohou zdát být nekonečným příběhem. Vaším účinným spojencem v něm bude balzám proti celulitidě a striím Love My Body. Je doslova nabitý účinnou látkou Dermochlorella D, která stimuluje produkci hlavních složek kůže, jako jsou kolagen, elastin a lamininy. Výsledkem je viditelné zlepšení vzhledu i struktury pokožky. Projevy celulitidy se výrazně zjemní díky speciálně navrženému komplexu rostlinných extraktů, ve kterém nechybí hořký pomeranč, rozmarýn či břečťan. Pokožka tak bude při pravidelném používání pevnější i pružnější a o její důkladnou hydrataci se postará kyselina hyaluronová. Stejně tak zaznamenáte výraznou redukci nevzhledných červených žilek, kterou prokázal i klinický test.

Balzám proti celulitidě a striím Love My Body, Dermacol, 199 Kč eur / 150 ml

 

O jednu velikost méně

Znáte ten pocit, když vaše tělo potřebuje „nastartovat“? K fyzické aktivitě přidejte zeštíhlující remodelační gel Slim My Body, který pomáhá odbourávat nadbytečnou vodu z těla a obnovuje mikrocirkulaci krve a tím podporuje vylučování škodlivin. Při aplikaci na problematické partie dvakrát denně po dobu jednoho měsíce a při dodržování správné životosprávy se kromě pevnějšího těla budete těšit i z figury štíhlejší až o jednu konfekční velikost. Tajemstvím remodelačního gelu je jedinečná receptura s mořskými řasami a kofeinem. Ta stimuluje štěpení tuků a zabraňuje jejich dalšímu ukládání. Břicho, stehna a boky ztratí ze svého objemu právě díky extraktu z mořských řas, které jsou známé svými blahodárnými účinky na krevní oběh i elasticitu nejen v zmíněných problematických partiích.

Zeštíhlující remodelační gel Slim My Body, Dermacol, 199 Kč / 150 ml

 

Nezapomínejte na dekolt

Pokožka dekoltu je velmi jemná, přitom však čelí mnoha negativním vlivům. Podobně jako tvář bývá nejvíce vystavena slunečnímu záření a citlivě reaguje i na hormonální změny, výkyvy hmotnosti či těhotenství. Na druhé straně, právě této části těla se dá pomoci celkem elegantně. Zpevňující péče na dekolt a poprsí Push Up, vrátí jemné pokožce v těchto partiích pružnost a zároveň působí jako prevence jejího ochabování. Regenerační a vypínající efekt zaručí bohatá receptura s extraktem z mořských řas a komplexem rostlinných extraktů FIRMIDERM®.

Zpevňující péče o dekolt a poprsí Push Up, Dermacol, 199 Kč / 100 ml

 

O tyto produkty budeme soutěžit na našem facebookovém profilu. Sledujte nás!

 

dermacol.cz

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram