Drdoly a jejich přeměny na podzim mezi účesy vedou

Drdoly a jejich přeměny na podzim mezi účesy vedou

Jestli drdoly cucháte a necháváte z nich volně padat prameny vlasů nebo je raději držíte pod kontrolou pod pevnou gumičkou, na tom nezáleží! Podzim přeje všem!

Drdoly si na nás pro podzim 2014 připravily spousty přeměn. Každá se hodí na jinou denní dobu a k jinému oblečení, všechny jsou ale vysoce trendy. Pojďte se podívat na to, jak je nosit!

 

Již jste si mohla všimnout, že rozcuchaný se staví za rovnítko k trendy. A platí tu i přímá úměra - čím více rozcuchaný drdol ráno před zrcadlem vykouzlíte, tím stylovějšího účesu dosáhnete. 

Ty nejrozcuchanější a nejpřírodnější drdoly se ale také nehodí ke všem outfitům. Účes by v podstatě měl být součástí makeupu, tedy v jeho souznění. Jednoduše to znamená, že pokud si (ne)učešete drdol, ze kterého budou na všechny strany trčet úmyslně vlasy, hodí se k němu velice jemný a přirozený makeup - třeba jen řasenka, tvářenka a výrazné rty. Stejně tak se nehodí ke kostýmku na pracovní jednání. Volte ho spíše k víkendovým outfitům; džínům, teniskám nebo balerínám a jednoduchým topům.

 

Za to jeho méně rozcuchaného sourozence si můžete vyčesat na jakékoli denní nošení - ať už do práce, na nákupy nebo do kina. U takového účesu se nepozná, že jste v něm strávila náročný den či zdlouhavou cestu autobusem, možná ho všechny tyto faktory pozvednou ještě na vyšší úroveň! Když necháte volně vypadnout pár pramínku, budou vyvolávat dojem, že jste pohodová žena. Rozhodně je to lepší forma účesu než přísně přelakovaný drdol.  

 

A když přijde čas na vysoké podpatky, dokonalé líčení a upnuté šaty, přichází s ním i čas na uhlazený drdol. Společně s kouřovým líčením očí, výraznými linkami a precizně nalíčeními rty se hodí, aby váš drdol byl pod kontrolou a splynul tak s vaším makeupem i outfitem. Pro tyto drdoly jsou nejoblíbenější vycpávky tzv. donuty. Kolem vycpávky vlasy obtočíte, účes přelakujete a vlasy se nehnou. Pokud nejste příznivcem vycpaných vysokých drdolů, zalíbit by se vám mohly drdoly nižší, vytvářené nejčastěji kousek nad zátylkem. 

  

Zdroj: google.com
fashionising.com 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram