Drew Barrymore představila svou vlastní kolekci nábytku a designu pro děti

Drew Barrymore představila svou vlastní kolekci nábytku a designu pro děti

Drew Barrymore, americká hvězda a ikona, nám přináší svou novou kolekci, kterou vytvořila nejen pro své děti. Najdeme v ní cenově dostupný nábytek do dětských pokojů, doplňky, pestrobarevné obrázky nebo polštářky a také spoustu nápadů, jak vyzdobit útočiště malých dobrodruhů.

Herečka, která se proslavila ve filmech jako Charlieho andílci, E.T. - Mimozemšťan nebo Hudbu složil, slova napsal, kde si zahrála po boku Hugh Granta, se již potřetí pustila do navrhování a spolupráce s americkým obchodním řetězcem Walmart. V roce 2013 představila svou beauty kosmetickou řadu Flower Beauty. Letos v březnu se začala prodávat kolekce Flower Home, kde se soustředila na interiérový nábytek a designové doplňky.

Nyní je na trhu čerstvá novinka Flower Kids. Je k dostání na walmart.com a nemusíte se bát, na mizinu nepřijdete. Drew si totiž přála, aby byla její kolekce dostupná pro všechny. Cenové rozpětí je 18 dolarů za plastové kelímky a talířky a 500 dolarů za dřevěné rámy a postele. Celá kolekce čítá okolo sta jednotlivých kusů, z nichž je každý snadno kombinovatelný a zároveň sám o sobě velmi nápaditý.

Velkou inspirací byly pro Drew její dvě děti a pocit, že se na trhu nedá najít design, který by dítě obklopil barvami, radostí a pestrostí. Kdo by nechtěl ukládat knihy Julesa Verna do dřevěného lva nebo krokodýla? V dětském pokoji má být rušno a hlučno, takže se designéři nemusí držet zpátky a fantazii mohou nechat pracovat na plný úvazek. V případě Drew to tak je.

Některé kusy nábytku jsou dokonce promyšlené tak, že se jejich barevná část, třeba duhové čelo postele, dá odstranit, když se z dítěte stane víc "cool" jedinec. A některé lampičky a křesla jsou tak krásné, že by se za ně nemusela stydět ani dívka na vysokoškolských studiích. Spousta úložného prostoru nabízí možnost uklízet hračky na své místo a najít řád své vlastní džungle. Každopádně, Drew Barrymore navrhla nábytek pro děti zvídavé, plné elánu a chuti objevovat svět. A to se nám moc líbí!

 

 

foto: wallmart.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram