Dron Lily vás sleduje na každém kroku

Dron Lily vás sleduje na každém kroku

Ne však k šílenství, ale k údivu. Stačí jej jen vyhodit do vzduchu a děj se vůle boží. Dron vás automaticky začne sledovat.

Přilétá Lily! Ultra moderní dron s integrovanou kamerou, který stačí pouze vyhodit do vzduchu a plně automatizovaný bezpilotní prostředek okamžitě začne sledovat každý váš krok, sjezd či běh.

Zapomeňte na GoPro kameru, teď je tu Lily. Dron, který zaznamená každý váš pohyb. Stačí jej pouze vyhodit do vzduchu, čímž se aktivuje čtveřice elektromotorů pohánějících vrtule. V ten okamžik se zařízení automaticky vznáší vysoko nad vámi a prostřednictvím 12 Mpx integrované kamery pořizuje 1080p video při 60 snímcích za sekundu. Lily ale dokáže docílit i slow-motion efektu díky 720p videu při 120 fps.

Lily vás poslechne na slovo a to především díky GPS trackeru umístěného do voděvzdorného náramku. Stačí jen zvolit konkrétní mód letu, tedy zdali se má zařízení pohybovat před či za vámi, vedle vás, nebo jen kroužit kolem dokola a to až po dobu dvaceti minut, po kterou dokáže vyvinout rychlost až 40 km/h.