Dsquared2 představuje svou první dětskou zimní kolekci

Dsquared2 představuje svou první dětskou zimní kolekci

Po své první dětské kolekci Jaro/Léto 2014 představuje značka Dsquared2 další dětskou kolekci tentokrát pro Podzim/Zimu 2014/2015. Ponořte se s námi do hřejivé extravagance!

První zimní kolekce Dsquared2 určená dětem do 14 let a novorozencům od 3 měsíců je na světě! Značka Dsquared2 spolu s ní představila i unikátní kampaň, kterou nafotil multi-talentovaný italský fotograf Ciampaolo Sgura. Vytvořil set módních fotografií perfektně vystihujících dobrodružnou a hravou povahu nejen kolekce, ale samotné značky.

Dětská kampaň se od kampaně dospělých výrazně liší. Černobílé fotografie působí o to více pochmurněji. Děti mají zašpiněné tváře, fouká jim do obličeje silný vítr. Jednoznačně se jedná o skrytý odkaz na Kanadu, rodnou zemi zakladatelů značky a její drsné klima.


Na dětské módě Dsquared2 je znát velká podobnost s dospěláckými kolekcemi, stejně jako vliv často zákeřného kanadského počasí, které dělá z kolekce opravdu hřejivou a skvěle nositelnou záležitost.

Dětská kolekce svou barevností, kvalitou a nápaditostí opět potvrzuje identitu značky, které vystihuje heslo: "Narozena v Kanadě, žijící v Londýně, vyrobená v Itálii." Ikonickými kousky se stávají večerní modely čistých linií a džínsovina nesoucí veškeré atributy značky jako je mladý elegantní styl s nádechem extravagance.


Dan a Dean Caten se při tvorbě této kolekce nechali inspirovat majestátními kanadskými lesy obydlenými divokou zvěří, chatami u velkých jezer, velkými bílými plochami a hlavně zimními aktivitami, které vyžadují opravdu teplé a kvalitní oblečení. Proto v dětské kolekci Dsquared2 Podzim/Zima 2014 najdete oblečení ve stylu horolezců, dřevorubců, trička, košile, mikiny a svetry živých barev ozvláštněné zvířecími motivy či samotnou kožešinou a hlavně teplé doplňky jako jsou ušatky, rukavice a pletené či nepromokavé návleky.

Pro nejmenší si Dan s Deanem připravili zajímavé sety dupaček a brindáčků, ale také miniaturní verze smokingu a saténových šatiček s glam leskem.

Zdroj: dsquared2.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram